juicy citroen
Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Juicy citroen masker van Garnier SkinActive

Ik heb de afgelopen periode al vier maskers van de Garnier SkinActive lijn uitgeprobeerd waaronder de Volcano, Matcha, Aqua en Honing. Het laatste masker wat ik uit deze lijn heb ik het juicy citroen masker.

 

Juicy citroen masker

Het masker is geschikt voor een huid met onzuiverheden. De bestandsdelen in het masker hebben een verhelderend effect door de citroenextracten, en een gladmakend/stralend effect. Dit allemaal zonder toegevoegde parabenen. Ik heb zelf regelmatig last van onzuiverheden op mijn huid. Vooral op mijn wangen sinds ik met de anti-conceptie ben gestopt. De huid elke dag reinigen en 2 tot 3 keer per week een maskertje doet hier overigs wel wonderen voor.

 

juicy citroen

 

Jelly structuur

Het masker heeft een jelly achtige structuur, wat mij eigenlijk doet denken aan de wackel pudding die ik altijd in Duitsland koop. Eigenlijk is dit de structuur die ik bij het honing masker had verwacht, en had bij citroen een mooie peel-off wel passend geweest. Het masker voelt lekker fris en verkoelend aan op mijn huid. Maar het masker prikt ook lichtjes. Ik heb wel vlak hiervoor mijn gezicht een face scrub gegeven. Hierdoor staan de poriën lekker open waardoor het masker wat kon prikken.

 

juicy citroen

 

Inwerktijd van vijf minuten

Ik vind de inwerktijd wat aan de korte kant, de vijf minuten zijn onwijs snel voorbij. Het masker voelt eigenlijk wel lekker aan, waardoor ik er ook zeker wel 15 minuten van had willen genieten. Het masker is vrij gemakkelijk te verwijderen met twee keer afspoelen. Het resultaat is dat mijn huid een lichte glow heeft en onwijs zacht aanvoelt. Voor mijn onzuiverheden heeft het op dit moment nog niet veel gedaan. Ik zou hierdoor het masker niet snel opnieuw kopen voor de onzuiverheden. Wel zou ik het masker opnieuw kopen voor een verfrissend effect.

 

juicy citroen

 

 

Het masker is te koop voor €1,99 bij de Kruidvat

Welke van de vijf maskers zou jij het liefst willen proberen?

9 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: