honing masker
Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Honing en ceramide masker van Garnier

Van Garnier SkinActive heb ik al de Volcano, de Aqua en de Matcha maskers getest. Van deze lijn vond ik ook nog een honing en citroen masker. In deze blog review ik het honing masker.

 

Honing & Ceramide

Deze twee ingrediënten honing en ceramide zorgen voor een zachte en comfortabele huid. Het masker is geschikt voor een droge tot zeer droge huid. Ik heb ervoor gekozen om dit masker te testen omdat ik het af en toe fijn vind om mijn gezicht weer een vocht boost te geven. In eerste instantie dacht ik dat dit masker bij de botanische lijn van Garnier SkinActive hoorde, omdat de verpakking er bijna gelijk aan is. Maar helaas bevat dit masker wel veel ingrediënten die je in de botanische lijn absoluut niet tegenkomt, wat ik dan wel weer jammer vind. Wat overigens wel fijn is, is dat het masker geen parabenen bevat wat ik dan wel weer een pluspunt vindt.

 

honing masker

 

Het masker zelf heeft een lekker vettige structuur

Ook smeert het masker goed uit en ik heb dan ook meer dan genoeg aan het sachet van 8ml. Nadat de tien minuten verstreken zijn is een groot gedeelte van het masker opgenomen. De restanten verwijder ik met een lauwwarm washandje, wat eigenlijk vrij gemakkelijk gaat. Ik heb echt het gevoel dat mijn gezicht de boost gekregen heeft die ik zocht en mijn huid voelt weer heerlijk zacht aan. Toch ben ik niet enorm weggeblazen van dit masker, ik mis gewoon een bepaalde beleving en daardoor zou ik hem niet snel opnieuw kopen.

 

honing masker

 

Botanische lijn

Mocht je nou echt bepaalde ingrediënten niet willen gebruiken, is de botanische lijn een enorme uitkomst. In deze lijn vind je ook een botanische balsem 3in1 welke je als dagcreme, nachtcreme en/of masker kan gebruiken. De botanische lijn houdt in dat 96% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn. Ik zal zeker nog een review verzorgen van deze balsem.

 

honing masker

 

Het masker is te koop voor €1,99 bij de Kruidvat

Welk Garnier SkinActive masker vind jij het lekkerst?

19 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: