Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Garnier SkinActive masker met honing en ceramide

Van Garnier SkinActive heb ik al de Volcano, de Aqua en de Matcha maskers getest. Van deze lijn vond ik ook nog een honing en citroen masker. In deze blog review ik het honing masker.

 

Honing & Ceramide

Deze twee ingrediënten zorgen voor een zachte en comfortabele huid. Het masker is geschikt voor een droge tot zeer droge huid. Ik heb ervoor gekozen om dit masker te testen omdat ik het af en toe fijn vind om mijn gezicht weer een vocht boost te geven. In eerste instantie dacht ik dat dit masker bij de botanische lijn van Garnier SkinActive hoorde, omdat de verpakking er bijna gelijk aan is. Maar helaas bevat dit masker wel veel ingrediënten die je in de botanische lijn absoluut niet tegenkomt, wat ik dan wel weer jammer vind. Wat overigens wel fijn is, is dat het masker geen parabenen bevat wat ik dan wel weer een pluspunt vindt.

 

honing masker

 

Het masker zelf heeft een lekker vettige structuur

Ook smeert het masker goed uit en ik heb dan ook meer dan genoeg aan het sachet van 8ml. Nadat de tien minuten verstreken zijn is een groot gedeelte van het masker opgenomen. De restanten verwijder ik met een lauwwarm washandje, wat eigenlijk vrij gemakkelijk gaat. Ik heb echt het gevoel dat mijn gezicht de boost gekregen heeft die ik zocht en mijn huid voelt weer heerlijk zacht aan. Toch ben ik niet enorm weggeblazen van dit masker, ik mis gewoon een bepaalde beleving en daardoor zou ik hem niet snel opnieuw kopen.

 

honing masker

 

Botanische lijn

Mocht je nou echt bepaalde ingrediënten niet willen gebruiken, is de botanische lijn een enorme uitkomst. In deze lijn vind je ook een botanische balsem 3in1 welke je als dagcreme, nachtcreme en/of masker kan gebruiken. De botanische lijn houdt in dat 96% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn. Ik zal zeker nog een review verzorgen van deze balsem.

 

Bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Dimethicone * Zea Mays Germ Oil/Corn Germ Oil * Glycerin * Elabs Guineensis Oil/Palm Oil * Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter * Cetyl Alcohol * Butylene Glycol * Alcohol Denat * Tocopheryl Acetate * Panthenol * Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water/Orange Fruit  Water * Mel/Honey * C13-14 Isoparaffin * PEG-100 Stearate * Urea * Stearic Acid * Aspartic Acid * Ceramide NP * Saccharum Officinarum Extract/Sugar Cane Extract * Vaccinum Myrtillus Fruit Extract * Glucose * Fructose * Glyceryl Stearate * Triethanolamine * Dimethiconol * myristic Acid * 2-Oleamido * 1,3-Octadecanediol * Palmitic Acid * Aluminium Starch Octenylsuccinate * Alanine * Adenosine *Disodium Edta * Sucrose * Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid * Acer Saccharium Extract/Sugar Maple Extract * Capryl Glycol * Citric Acid * Citrus Lemon Fruit Extract/Lemon Fruit Extract * Caprylyl Glycol * Laureth-7 * Biosaccharide Gum-1 * Xantham Gum * Glutamic Acid * Dextrin * Polyacrylamide * Hexyl Nicotinate * Hexylene Glycol * Tocopherol * Phenoxyethanol * CI-16035 (RED 40) * CI-19140 ( YELLOW 5) * CI-77891 (Titanium Dioxide) * Caramel * Linalool * Geraniol * Limonene * Citral * Benzyl Alcohol * Benzyl Salicylate * Parfum *

 

honing masker

 

Het masker is te koop voor €1,99

Welk Garnier SkinActive masker vind jij het lekkerst?

logo1

Ik zou het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achter laat.

19 Reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: