Eigenlijk had ik voor deze week de blog over de drie selfiemaskers ingepland, deze heb ik verschoven omdat ik het toch niet ging redden om nu op maandag nog 3 maskers te gebruiken en ik wil ze wel allemaal in een blog houden. Daarom heb ik gekozen voor een ander maskers, want donderdag blijft natuurlijk wel de maskerblogdag (is dat een woord? nu wel dan)

 

Garnier heeft drie nieuwe soorten maskers:

  • Volcano
  • Matcha
  • Aqua

 

volcano

 

Ik heb ervoor gekozen om als eerste de volcano te testen omdat de naam mij toch wel het meest aansprak.

De volcano is een zelfverwarmend masker met vulkaansteen en klei tegen zichtbare poriën. Het masker kost €1,89 (prijzen kunnen per winkel verschillen) voor een masker van 8 ml (een stuks verpakking). Ik heb het masker zelf bij de DM in Duitsland gekocht en heb daar maar €0,75 cent betaald.

 

volcano

Als ik het masker door het zakje heen voelde had ik wel wat twijfels, zat hier wel een masker in?

Het voelde vrij hard aan en vrij weinig naar wat ik gewend ben. Bij het openen van het zakje voldeed de kleur van het masker precies aan mijn verwachting. Een heerlijke roodbruine kleur. Ik begon met opsmeren en gelukkig doe ik dat met een kwast want het masker is erg kleverig. Ik twijfelde alsnog of ik wel genoeg zou hebben aan het masker en smeerde het eerst dun op. Door het contact met mijn huid werd het masker iets dunner en makkelijker smeerbaar (maar niet waterig of druiperig). Uiteindelijk had ik hierdoor dus ruim genoeg.

Dat ik het masker op had ben ik de verpakking even beter door gaan nemen.  Het zelf verwarmende effect merk je op dit masker nihil, in vergelijking met het stroopwafel masker van de Hema welke wel erg warm werd. Eigenlijk vind ik dit helemaal niet vervelend want ik gebruik toch liever maskers die niet te warm worden.

 

Toch ben ik wel tevreden over het masker

Mijn huid voelde erg zacht na het gebruik en gezien ik eens in de zoveel tijd wat mee-eters en puistjes heb doen dit soort maskers het toch altijd wel goed voor me om er vanaf te komen en meer te voorkomen. Het masker zal ik wel bij me regelmatige bezoek in Duitsland bij de DM inkopen gezien ik er daar bijna drie koop voor de prijs van een in Nederland.

 

Hebben jullie de volcano masker al geprobeerd? Of heb je graag een ander masker waar je op mijn blog een review van wilt zien? Fan van maskers? Lees dan ook zeker mijn body shop mask duo blog terug.

17 Reacties

  1. Grappig dat je via bol.com nu ook al gezichtsmaskers kunt kopen. Je kunt daar echt terecht voor van alles en nog wat!

  2. Zoals je weet ben ik niet heel erg thuis in de maskers 🙂 vind het wel leuk erover te lezen! Maar wat is nu eigenlijk jou absolute nummer 1?

  3. Ik zou in het nieuwe jaar eens wat vaker een masker moeten proberen. Ik neem daar gewoon de tijd niet voor. Heb ik meteen een goed voornemen

  4. Ik ben eigenlijk super bang voor warme maskers haha. Ik ben altijd te bang dat ze te warm worden. Fijn om te lezen dat het wel meevalt, misschien ga ik het toch is proberen.

  5. Wat een goeie review! Ik weet echt wat ik mag verwachten als ik het product koop of zou aanbrengen. Dankjewel daarvoor 🙂

  6. Oehhh! Vroeger hielden wij altijd filmavondjes met vriendinnen en dan was er in de pauze vaak even tijd voor een masker! haha je brengt me weer even terug in de tijd! Nu al erg lang niet meer gedaan, misschien binnenkort maar weer eens proberen. -x- Mama van Dijk

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: