Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Garnier Volcano masker

Eigenlijk had ik voor deze week de blog over de drie selfiemaskers ingepland, deze heb ik verschoven omdat ik het toch niet ging redden om nu op maandag nog 3 maskers te gebruiken en ik wil ze wel allemaal in een blog houden. Daarom heb ik gekozen voor een ander maskers, want donderdag blijft natuurlijk wel de maskerblogdag (is dat een woord? nu wel dan)

 

Garnier heeft drie nieuwe soorten maskers:

  • Volcano
  • Matcha
  • Aqua

 

Ik heb ervoor gekozen om als eerste de volcano te testen omdat de naam mij toch wel het meest aansprak.

De volcano is een zelfverwarmend masker met vulkaansteen en klei tegen zichtbare poriën. Het masker kost €1,89 (prijzen kunnen per winkel verschillen) voor een masker van 8ml (een stuks verpakking). Ik heb het masker zelf bij de DM in Duitsland gekocht en heb daar maar €0,75 cent betaald.

 

 

Als ik het masker door het zakje heen voelde had ik wel wat twijfels, zat hier wel een masker in?

Het voelde vrij hard aan en vrij weinig naar wat ik gewend ben. Bij het openen van het zakje voldeed de kleur van het masker precies aan mijn verwachting. Een heerlijke roodbruine kleur. Ik begon met opsmeren en gelukkig doe ik dat met een kwast want het masker is erg kleverig. Ik twijfelde alsnog of ik wel genoeg zou hebben aan het masker en smeerde het eerst dun op. Door het contact met mijn huid werd het masker iets dunner en makkelijker smeerbaar (maar niet waterig of drupperig). Uiteindelijk had ik hierdoor dus ruim genoeg. Dat ik het masker op had ben ik de verpakking even beter door gaan nemen.  Het zelfverwarmende effect merk je op dit masker nihil, in vergelijking met het stroopwafel masker van de Hema welke wel erg warm werd. Eigenlijk vind ik dit helemaal niet vervelend want ik gebruik toch liever maskers die niet te warm worden.

 

 

Toch ben ik wel tevreden over het masker

Mijn huid voelde erg zacht na het gebruik en gezien ik eens in de zoveel tijd wat mee-eters en puistjes heb doen dit soort maskers het toch altijd wel goed voor me om er vanaf te komen en meer te voorkomen. Het masker zal ik wel bij me regelmatige bezoek in Duitsland inkopen gezien ik er daar bijna drie koop voor de prijs van een in Nederland.

 

Hebben jullie de volcano masker al geprobeerd? Of heb je graag een ander masker waar je op mijn blog een review van wilt zien?

[bol_product_links block_id=”bol_5a37abb743473_selected-products” products=”9200000079434112″ name=”Masker kwast” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

logo1

Ik zou het het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achterlaat


mooi & gezond algemeen

17 Reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: