Elke derde maandag van de maand heeft Roelfien van ladybos.nl een gastblog op mijn website. Ik heb Roelfien leren kennen op Instagram en inmiddels leuk contact met haar gekregen. Lees hier haar review.

 

Deze keer mocht ik een reviderm handcrème testen voor Tamara.

Heerlijk, ik hou er van! Door mijn werk als gastouder was ik vaak mijn handen. Helemaal nu de griep en en buikgriep al zo lang rond gaan. Ja ook hier onder de kinderen. Dus de reviderm handcrème kwam als geroepen!

 

Op de verpakking stond niet heel veel informatie.

Behalve dan dat het een handcrème is en een kort lijstje met ingrediënten. Mijn handen waren juist heel droog. Dus een goed moment om te gaan testen. De crème trok snel in de handen en bleef niet vettig of plakkerig aanvoelen. Iets wat ik een groot pluspunt vind. Ondanks dat voelden mijn handen wel al snel zachter aan, dat vond ik erg verrassend.

 

reviderm opc handcreme

 

Ook de geur van de creme vond ik prettig.

Het ruikt fris, maar niet heel sterk. Mijn handen bleven ook nog lang ruiken naar de creme, als ik mijn handen aan het gezicht had. Ik gebruik de creme nu een week. Meestal alleen voor het slapen gaan, omdat het bij mijn bed staat.

Ik moet zeggen dat ze een heel stuk zachter zijn geworden. Voor mij wel een creme, die ik dus vaker zou kopen.

 

Het product bevat de volgende ingrediënten:

Butylene glycol * Glycerine * Avocado oil * Silk extracts * Vitamine E * Panthenol * Druivenpittenolie * Allantoine * Bisabolol * Retinyl palmitate * Zonnebloemolie * Parfum *

Bevat ook Dimethicone, waar ik eigenlijk wel verbaas over ben omdat dit gebruikt wordt ik luizen lotions.

Bevat ook siliconenolie, de meningen hierover zijn vrij verdeeld maar er wordt aangegeven in het cosmeticsdatabase dat het geen nadelige invloeden heeft op de mens, het dier en het milieu.

 

reviderm opc handcreme

 

De reviderm handcreme kost €19,90 voor een tube van 50ml

Lees mijn vorige gastblog via hier terug.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

6 Reacties

  1. Ik kan me voorstellen dat je als gastouder vaak je handen moet wassen. Dan is goede verzorging heel belangrijk.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: