Gather round Sisters palette Colourpop Cosmetics

Het Gather Round Sisters eyeshadow palette van Colourpop Cosmetics had ik al wat langer in het oog. De verpakking ziet er echt waanzinnig uit! Maar ook de kleuren in het palette spreken mij enorm aan! Kom je gezellig meelezen?

 

Gather round Sisters eyeshadow palette

Look at how gorgeous this Gather round Sisters eyeshadow palette is. De verpakking is gewoon helemaal on point zowel van de buitenkant als de binnenkant. Wat ik ook een erg leuk detail vind is de oogschaduw namen in de kleine potjes op de achterkant. Ik vind het altijd erg leuk en handig dat Colourpop dit doet omdat ze in het palette zelf soms kunnen vervagen. Tot zover ben ik dus heel erg enthousiast over dit palette!

 

Gather round sistersGather round sistersGather round sistersGather round sistersGather round sistersGather round sistersGather round sistersGather round sisters

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Full Moon, Hello Salem, Brew Potion, On Toast en Coven. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Come Little Children, Tis Firm, Thackery Binx, Yabbos en I Call it a Bus. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Wench, Night of Forlic, Dead man’s toe, Bewitched en Goodbye cruel World. De eerste rij swatches is gewoon ideaal voor een mooie dagelijkse make-up look. Maar de andere twee rijen zien er ook echt prachtig uit voor als je iets meer kleur wilt toevoegen…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het Gather round Sisters oogschaduw palette heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik wist niet helemaal wat ik wilde omdat er zoveel moois in zat dus ik was gewoon ergens mee begonnen. Ik heb uiteindelijke volgende kleuren gebruikt: Bewitched (matte), Yabbos (shimmer), Brew Potion (shimmer/loose glitter), On Toast (matte) en Hello Salem (matte). Uiteindelijk ben ik best tevreden over deze eerste make-up look. De kleuren waren vrij gemakkelijk in gebruik, de shimmer ziet er prachtig uit (en nog meer in het echt).

 

 

Wat vind jij van het Gather round sisters palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.