Veilig sex is heel erg belangrijk! Maar ook het gebruik van glijmiddelen en/of sextoys kan erg leuk zijn. Toch kan het soms awkward zijn om deze producten bij je plaatselijke Kruidvat te halen. Hoe normaal het gebruik er eigenlijk ook van is… Bij Durexshop.nl kun je al jouw Durex producten anoniem en discreet bestellen. Lees je mee?

 

Durexshop.nl

Bij de Durexshop kun je terecht voor al jouw Durex bestellingen in Nederland & België. Alle bestellingen worden anoniem & discreet verzonden door middel van een blanco verpakking en zonder vermelding van een bedrijfsnaam en logo. Het merk Durex is opgericht in 1929 en wordt inmiddels in meer dan 150 landen verkocht. Het is dan ook het nummer 1 merk van de condoomproductie in de wereld. Daarnaast is het ook nog een van de innovatiefste merken, zo was Durex namelijk de eerste die condooms met glijmiddel en non latex condooms op de markt bracht.

Het merk Durex staat voor DUrability, REliability en Excellence

 

Durex Orgasm Intense Vibrations

De Durex Orgasm Intense Vibrations is een extra speeltje welke voor zowel mannen als vrouwen een extra genot geeft. Je kunt het gebruiken als penisring waarbij de vibraties in contact komen met de clitoris. Maar je kunt het ook gebruiken als toy voor bijvoorbeeld de tepels, de clitoris of de eikel. De Intense Vibrations ring is klein, stil en bevat een batterij welke ca 20 minuten meegaat. Je kunt deze Durex Orgasm Intense Vibrations ring kopen bij Durexshop.nl voor €9,99 (momenteel in de aanbieding voor €6,99).

 

Durexshop Durexshop

 

Durex Perfect Gliss Long Duration glijmiddel

Het gebruik van een glijmiddel is iets waar je je absoluut niet voor hoeft te schamen. Het gebruik van een glijmiddel hoeft namelijk niet alleen te zijn om de droogheid van een vagina te compenseren. Het kan namelijk ook voor een extra genot zorgen! Deze Durex Perfect Gliss Long Duration kan zowel vaginaal, anaal als oraal gebruikt worden. De glijmiddel is op siliconen basis en is te koop in drie verschillende formaten (50 ml, 100 ml en 250 ml). De 250 ml verpakking kost €24,99.

 

Durexshop

 

Durex Natural Gel

De Durex Natural Gel is een zachte glijmiddel op waterbasis. De Gel is ideaal voor de intieme zones en zorgt voor een zachte comfortabele hydratatie. De zachte formule bevat onder andere Biolin, dit is een probioticum welke ervoor zorgt dat de huid in balans wordt gehouden. Leuk weetje deze natuurlijke glijmiddel wordt momenteel op TikTok ook veel gebruikt als primer! Dit ga ik natuurlijk ook nog even uitproberen met een TikTok (houd daarvoor mijn TikTok in de gaten). De 250 ml verpakking kost €19,99 bij Durexshop.nl

 

Durexshop

 

Durex Naturals Condooms

De Durex Naturals Condooms zijn gecoat met een glijmiddel op waterbasis. De condooms zijn gemaakt van 98% natuurlijke ingrediënten en speciaal ontwikkeld voor een zachte en soepele ervaring. De Naturals Condooms zijn zowel Anaal, Oraal als Vaginaal te gebruiken. Ze hebben dezelfde dunheid als de Durex Thin Feel Classic Condooms en te koop in een 10 stuks verpakking voor €13,99. Uiteraard vind je allerlei soorten maten en vormen van de Durex condooms bij de durexshop.

 

Durexshop

 

Wat is jouw favoriete Durex product?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: