Vandaag weer een nieuwe week met elke dag een nieuwe blog voor jullie! Vandaag begin ik de week met een Lookfantastic beauty box uit de maand Mei. Het thema van deze maand was Getaway en kwam ook in een leuke make-up bag. Kom je gezellig meelezen?

 

Rituals – Body shimmer oil

Het eerste product uit de Getaway beauty box van Lookfantic Mei is van Rituals. Het gaat om een mini variant (30 ml) body shimmer oil. Ik heb dit product zelf nog nooit uitgeprobeerd van Rituals en ik denk ook wel dat je er voorzichtig mee moet zijn. Zodat je niet als een discobal eindigt. Wel ben ik er benieuwd naar. Dus ik ga het product zeker wel uitproberen.

 

Getaway

Bondi Sands – Fragrance free SPF 50

Het merk Bondi Sands is mij wel bekend maar ik heb er zelf nog niks van aangeschaft. Het gaat om een face cream met een SPF 50 welke de huid tot wel 4 uur beschermd en daarbij ook gelijk de huid verzorgd. Omdat een SPF dagelijks altijd goed is zal deze crème zeker nog wel te pas gaan komen.

 

Getaway

 

We Are Paradox – 3 in 1 conditioner

Het merk We Are Paradox ken ik eigenlijk helemaal nog niet. Een 3 in 1 conditioner klinkt ook erg interessant. Maar het is meer dat je het op drie verschillende manieren kan gebruiken wat ik eruit gebruik. Je kunt het namelijk als conditioner gebruiken. Maar ook als leave in conditioner of als styling cream. Het zou dus een hoop aan verpakkingen schelen maar of het fijn is weet ik nog niet.

 

Getaway

 

Ciate – Glow To Highlighter

Het merk Ciate London is mij zeker wel bekend. En deze mini highlighter is eigenlijk ideaal om mee onderweg te nemen. Ik zal de highlighter eerdaags zeker gaan uitproberen!

 

Getaway Getaway

 

Gruum – Purifying charcoal cleansing bar

De cleansing bar van het merk Gruum zal even in de wachtlijst moeten omdat ik hier zelf nog genoeg van heb liggen. Het merk Gruum is mij ook nog niet bekend. Maar een cleansing bar gebruik ik altijd graag. Dus ik zal het product zeker wel zelf gaan gebruiken.

 

Getaway

 

Skin Chemist -Rose and Lavender eye serum

Het merk Skin Chemist ben ik wel vaker tegengekomen in de box maar ik weet niet meer precies wat. Dit keer zit er een rose en lavendel eye serum in. Zeker een product waar ik wel benieuwd naar ben en wat ik dan ook dagelijks zou gebruiken.

 

Getaway

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd uit de getaway beauty box?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: