Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Gezichtsmasker met wijn extract: Gastblogger Roelfien

Vandaag is de eerste gastblog van Roelfien, elke derde maandag van de maand zal zij voor mijn blog een review gaan maken.

Voor Tamara van beautyandlifebycecilia mocht ik ook beauty producten gaan reviewen. Super leuk! Bedankt voor deze kans, lieve Tamara! Allereerst zal ik me even kort voorstellen. Ik ben Roelfien. Bekend van @ladybos.nl. Ik ben getrouwd en moeder van 2 leuke jongens. Naast mijn eigen blog werk ik als gastouder en blog ik voor meerdere websites. Super leuk!

Deze keer mocht ik een masker gaan proberen. De Facial Sheet Mask, om precies te zijn.

Leuk! Ik doe dit namelijk veel te weinig. Gewoon omdat ik me die tijd niet gunā€¦

Nu moest ik wel dus! šŸ˜‰

wijn

Dat het ook nog een masker was om de huid te verjongen, maakte het wel aantrekkelijk. Volgens de verpakking zou het met druiven en wijn zijn. Perfect.

Dus op zaterdagavond besloot ik lekker op tijd naar boven te gaan en bestudeerde de verpakking eens heel goed.

Ik moest mijn gezicht eerst schoon maken, dan het masker uitvouwen en deze op mijn gezicht leggen. Een beetje in masseren en dan kon ik 20 tot 30 minuten gaan ontspannen!

Het masker voelde fijn. Het was wel erg vochtig en werd niets droger. Op de een of andere manier had ik dit wel verwacht. De geur was wat weeĆÆg, niet heel erg lekker, maar ook niet vies. In ieder geval rook het niet naar wijn!

wijn

wijn

Toen ik het na een half uur van mijn gezicht haalde en mijn gezicht nog eens had schoon gemaakt, moest ik toch toegeven dat het een stuk zachter aanvoelde. Ook voelde het lekker fris. Heerlijk! Ik kon niet zeggen dat mijn gezicht er ineens jonger uit zag. Allicht zal ik het dan vaker moeten gebruiken.

Ik zou het masker nog wel eens weer gaan gebruiken! Ook al heeft het uiteindelijk weinig te maken met druiven of wijn. Mijn huid voelde wel fijn aan

Het masker bevat de volgende ingrediƫnten

Aqua * Glycerin * Propanediol * Persea gratissima leaf extract * Retinyl palmitate * Wine extract * PEG/PPG-17/6 Copolymer * PEG/PPG/Polybutylene glycol-8/5/3 glycerin * Hydroxylated lecithin * Trehalose * 1-2 Hexanediol * Pentylene glycol * Niacinamide * Acrylates/C 10-30 alkyl acrylate crosspolymer * Saccharide isomerate * Panthenol * Allantoin * Dipotassium glycyrrhizate * Hydroxyethylcellulose * PEG-40 hydrogenated castor oil * Parfum * Sodium hydroxide * Hydroxyacetophenone *

 

7 Reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: