De tijd dringt om nog de laatste kerst cadeautjes in te slaan. Wellicht heb je nog niks gekocht omdat je er maar niet uit kan komen. Vandaag heb ik weer een leuke Gift Idea voor jullie. Namelijk die sieraden & accessoires van Oh So Hip. Kom je gezellig meelezen?

 

Scrunchies zwart leer

Kom je er maar niet uit en heb je echt nog een Gift Idea nodig? Bekijk dan deze drie leuke items van Oh So Hip waar je elke vrouw wel mee verrast. Ik mocht een aantal producten uit de selected by influencers tab kiezen en deze zwarte leren scrunchies vielen mij gelijk al op. Ik heb zowel een broek als een rok in nepleer waar dit echt waanzinnig leuk zou bij staan. Maar ik vind ze bovendien ook echt gewoon super stoer en echt een uitstraling hebben. Mocht je liever voor een ander materiaal gaan hebben ze ook scrunchies van bijvoorbeeld velvet gemaakt.

 

Gift ideaGift idea

 

Oorringen met maantje

Het eerste setje oorbellen welke ik uitkoos zijn de oorringen met een maantje eraan. Het halve maantje heeft een aantal open gewerkte sterren wat naar mijn persoonlijke mening een leuker effect geeft dan gegraveerde sterren. De oorbellen hebben een diameter van 12 mm en het bedel maantje heeft een afmeting van 5 mm x 12 mm. Bovendien zijn de oorbellen gemaakt van sterling zilver dus geen allergische reactie voor mij! De Oorringen met maantje kosten per set €39,99.

 

Gift ideaGift ideaGift ideaGift idea

 

Oorringen met sterren

Het tweede setje welke ik uitkoos zijn deze oorringen met sterren. De sterren zijn niet gegraveerd maar open gewerkt, wat er ook heel erg leuk uit ziet. De oorringen hebben een diameter van 12 mm en zijn gemaakt van sterling zilver. De ringen zijn overigens niet helemaal gesloten en ze werken dus met een steker zoals een knop oorbel. Ik vind dit zelf vaak iets prettiger en gemakkelijker in doen. De oorbellen met sterren kosten per setje €24,99.

 

Gift ideaGift ideaGift idea

 

Wat voor sieraden draag jij het liefst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: