Beauty,  Hair,  Lifestyle,  Mama to be,  Shoppen

Ginger shampoo & Shea shampoo The Body Shop

Mijn laatste review over de vernieuwde haarlijn producten van The Body shop bevat de Shea shampoo en de Ginger shampoo. De ginger lijn heb ik vorig jaar al eens uitgeprobeerd, welke erg bevallen is. De shea lijn is nieuw voor mij. Kom je gezellig mee verder lezen?

 

Shea shampoo

Omdat ik al eens geschreven heb over de Ginger shampoo begin de Shea shampoo. De Shea shampoo is een intense repair shampoo welke geschikt is voor droog haar. De shampoo bevat onder andere Fair trade shea butter uit Ghana. Shea butter zorgt ervoor dat het haar sterker wordt gemaakt en minder snel breekt. Ook zorgt het ervoor dat droog haar weer gezonder en frisser wordt. Uiteraard werkt dit het beste als je het in combinatie gebruikt met de conditioner en het haarmasker.

Ook deze flessen zijn weer gemaakt van 100% gerecycled plastic waarvan een deel community fair trade gerecycled plastic. De dop is niet gemaakt van gerecycled plastic! Je kunt de shampoo aanschaffen in een 250 ml verpakking voor €8,- of een 400 ml verpakking voor €11,- bij The Body Shop zelf.

 

 

 

Ginger shampoo

De Ginger shampoo en conditioner is mij destijds erg bevallen. Dit omdat de anti dandruff shampoo goed helpt tegen schilfers en een droge/jeukerige hoofdhuid. Door mijn psoriasis heb ik zelf regelmatig last van. Vooral met veel weer wisselingen. De shampoo bestaat voor 90% uit ingredienten van natuurlijke oorsprong. Het bevat onder andere essentiele gemberolie, berkenschors extracten en gietwilgextracten. Uiteraard werkt dit het beste als je het in combinatie met de conditioner en het serum zou gebruiken. Het serum moet ik zelf nog uitproberen, wat zeker nog op de planning staat. Ook deze shampoo is te koop in een 250 ml verpakking voor €8,- of een 400 ml verpakking voor €11,-.

 

Ginger shampooGinger shampoo Ginger shampoo

 

Ben jij al bekend met de vernieuwde verpakkingen van The Body Shop haarlijn producten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: