Give a little more love Lookfantastic box

De Februari beautybox van Lookfantastic kwam met het thema Give a little more Love. En dat is ook natuurlijk wel erg toepasselijk voor de maand Februari met Valentijnsdag. Benieuwd naar de inhoud? Kom dan gezellig meelezen..

 

Give a little more love

Toen de nieuwe Lookfantastic beautybox februari met het thema Give a little more love binnenkwam was ik helaas wat teleurgesteld. Er is namelijk naast het magazine nu ook geen box meer. Ja het plaatje hierboven is van de Januari beautybox omdat ik nog geen spoilers wilde geven… Ik bewaarde de boxen bijna maandelijks wel en heb de mooiste ten toonstelling staan in mijn make-up room. Maar ik gebruikte ze ook als opslag of om een cadeautje in te geven. Ik vind dit dus wel echt heel erg jammer!

 

Nudestix eye colour

Van het merk Nudestix zit er een lumineus eye colour in. Ik ben zelf niet zo heel erg fan van dit merk of van shadow sticks dus ik denk dat ik dit product verder ga geven aan iemand die het wel graag gebruikt.

 

Give a little

 

The Balm lip & cheek stain

Van het merk The Balm had ik toevallig laatst ook een product in de Glossybox zitten. In de Lookfantastic beautybox zit een lip & cheek stain en hoewel dit de laatste tijd steeds meer een trend is gebruik ik ze zelf niet zo heel erg graag. Wederom denk ik dus ook dat ik dit product graag verder ga geven.

 

 

Manuskin beauty balm

Met een beauty balm ben ik eigenlijk altijd wel blij omdat dit iets is wat ik eigenlijk bijna dagelijks wel gebruik. Dit ook ongeacht of ik die dag make-up gebruik of niet.

 

Give a little

 

Grown Alchemist moisturiser

Het merk Grown Alchemist ken ik nog niet maar een moisturiser gebruik ik zelf wel erg graag. Helaas ik deze verpakking wel echt heel erg klein wat ik zelf ook vaak net iets te weinig vind om te weten of ik het product opnieuw zou willen kopen in fullsize.

 

 

Umberto Giannini leave in conditioner

Tot zover dacht ik eigenlijk dat deze beautybox niet zo mijn maand was maar daar was dan deze leave in conditioner van het merk Umberto Giannini. Hier ben ik dus heel erg benieuwd naar en ga ik eerdaags met plezier en wat me time lekker uitproberen.

 

Give a little

 

So Eco make up sponge

Een beauty sponge of beauty blender ook wel genoemd kun je eigenlijk nooit genoeg hebben. Ondanks dat een beauty blender er erg mooi uit kan blijven zien met goed onderhoud blijft het belangrijk om deze ook regelmatig uit hygi├źnische oog te vervangen. Deze sponge van het merk So Eco kende ik nog niet en wanneer ik mijn huidige ga vervangen wil ik deze zeker gaan uitproberen….

 

Give a little

 

Welk product zou jij het liefst willen ontvangen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.