Ik heb in totaal 4 palettes van Essence en 2 palettes van Catrice gekocht uit de Royal sister collectie. Vorige week heb ik een review geschreven over het eerste palette. De be royal, not cute palette, dit keer is de give me my crown! palette aan de beurt.

 

Give me my damn crown!

De buitenkant van het palette ziet er weer erg girly uit en dit vind ik ook altijd wel bij het merk Essence passen. De spiegel vind ik ook erg mooi en fijn in formaat om te gebruiken. Het give me my crown! palette is iets neutraler dan het be royal, not cute palette op de laatste donkerste kleur na. Daarom wilde ik ook graag een mooie neutrale look maken, welke je eigenlijk dagelijks zou kunnen dragen. Voor in de avond zou je dan kiezen om voor de meer donkere kleuren te gaan. Deze heb ik nog even niet voor de make-up look gebruikt maar zal eerdaags wel op instagram gepost worden.

 

give me my crown! give me my crown! give me my crown!

 

Kleuren

De bovenste rij bestaat uit zes kleuren welke matte zijn met een creamy finish. Je heb hier erg van nodig want het pigment is gewoon erg goed. Als je te veel op je kwast gebruikt krijg je meer fall-out. De kleuren van links naar rechts: Put your pearls on, royalty, royal beauty, sorbet dreams, cherry bomb en plum life. De onderste rij bestaat uit 12 kleuren welke allemaal een shimmer finish hebben. De kleuren van links naar rechts: Where is my prince?, sunset moments, time to shine, all my gold, sparks fly, cinnamon girl, sweet serenade, kiss me!, cherry blossom princess, cherry pop, sweet & juicy en modern fairytale.

 

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de matte kleuren van boven naar beneden: put your pearls on, royalty, royal beauty, sorbet dreams, cherry bomb en plum life. De tweede rij bevat de eerste zes shimmer kleuren van boven naar beneden: where is my prince?, sunset moments, time to shine, all my gold, sparks fly en cinnamon girl. De derde rij bevat de laatste zes shimmer kleuren van boven naar beneden: sweet serenade, kiss me!, cherry blossom princess, cherry pop, sweet & juicy en modern fairytale.

 

 

Make-up look

Voor mijn make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Royal beauty, royalty, put your pearls on, sparks fly en where is my prince.

 

 

Het palette is bij de Kruidvat te koop voor €9.95

 

Heb jij iets gekocht uit deze collectie, en wat is jou favoriete kleur uit het palette?

7 Reacties

  1. Ik heb niks gekocht uit de collectie, maar vind dit palette wel het mooiste uit de hele collectie!

  2. mooi palette. de kleuren doen mij een beetje denken aan de naked paletten van urban decay

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: