De masker donderdag van vandaag bevat twee maskers waar ik onwijs benieuwd naar was. Ik zag de maskers voorbij komen op de Instagram pagina van de DM en ik kon alleen maar hopen dat ze nog te koop waren als ik weer in Duitsland zou zijn. Gelukkig kwam ik de maskers nog tegen, en lijkt het er ook op dat ze vast in het assortiment verkrijgbaar zijn.

 

Holo babes

Het holo babes masker is een holografisch creme masker. Zoals de naam al zegt heeft het masker een Holo-effect, dus hier ben ik natuurlijk erg benieuwd naar hoe dit eruit ziet. Daarnaast bevat het masker een zachte creme textuur welke de huid verwend en verzorgt en weer zou laten stralen. Er zit een moisturizer fusion in met Provitamine B5, Glycerin en een drievoudig phytolipid complex uit shea, sesam en soja.

 

 

Gebruik van het Holo babes masker

Het holo babes masker moet zoals altijd op een gereinigd gezicht aangebracht worden. Ik raad ook echt aan dit altijd te doen want anders kan het zijn effect verliezen! Hierna laat je het holo babes masker 10-15 minuten inwerken. Er wordt aangeraden het masker na de inwerktijd met een doekje af te nemen of licht met water af te spoelen, maar niet geheel te verwijderen met water. Zo geeft het masker je de hele dag nog een glow look!

 

Mijn ervaring

Het masker is erg fijn om aan te brengen, en voelt ook onwijs zacht aan. Het masker heeft een licht paarse kleur, zoals de verpakking al had doen verwachten. Maar het holo effect dat miste ik een beetje, dit had ik namelijk graag op de foto vast willen leggen. Verder lijkt het masker zijn werk te doen/te hebben gedaan en ziet mijn huid er weer stralend uit na het verwijderen. Ik zou het masker zelf zeker vaker gebruiken en een volgende keer weer aanschaffen.

Glam girls

Het glam girls masker is een shiny pink glitter masker in een peel-off vorm. Het masker beloofd de huid te reinigen van dode cellen en volle talgklieren. Maar ook de huid te verzorgen met Provitamine B5 en Betain. Als ik de verpakking zo moet geloven ben ik erg benieuwd naar de pink glitters in het masker.

 

 

Gebruik van het Glam girls masker

Het masker wordt ook weer aangebracht op een gereinigde huid. Er wordt wel aangegeven dat je erop moet letten dat het masker gelijkmatig verdeeld is. Wanneer je een peel-off masker te dik aanbrengt op sommige plekken kunnen deze na inwerktijd nog niet helemaal droog zijn. Hierdoor kun je het masker waarschijnlijk niet goed peelen. De inwerktijd is 15-20 minuten, bij het verwijderen wordt aangeraden van de zijkanten naar het midden toe te werken. De restanten kun je verwijderen met warm water. Het masker heeft het beste effect als je het 3 maal per week zou gebruiken! Ik heb er eerst 1 aangeschaft om te kijken of dit het ook waard is.

 

LET OP: Het masker moet voor gebruik ca 1 minuut gekneed worden om de werkzaamheid te activeren!

 

Mijn ervaring

Het masker ziet er echt waanzinnig uit, het lijkt net alsof ik een unicorn feestje op mijn gezicht smeer. Wat ik dan weer wat minder vindt is de alcohol geur waar mijn neus en ogen wat van gaan prikkelen. Dit is overigens snel voorbij en daarna voel ik dat het masker begint op te drogen. Ik heb geprobeerd het masker te fotograferen maar het masker uitgesmeerd was slecht tot bijna niet zichtbaar vergeleken met hoe het masker er in de verpakking uitzag. Het grootste gedeelte van het ”peelen” ging goed, maar een aantal plekjes waren na 20 minuten nog niet helemaal opgedroogd. Ik vind het masker niet fijn om genoeg om 3 maal per week te gebruiken, maar ik zou het masker wel regelmatig willen gebruiken.

 

De maskers kosten beide €1,25 per stuk voor een masker van 8ml en zijn te koop bij de DM drogist (oa Duitsland, Oostenrijk)

28 Reacties

  1. jammer dat wij hier geen DM hebben en ik woon ook niet echt dicht bij de grens. Ik zou mijn dochters namelijk liever met een roze glittermasker zien, dan met het groene, bruine of zwarte maskertje waar ze nu regelmatig mee rondlopen 🙂

  2. Zo jammer dat we hier geen DM hebben want ik lees er zoveel goeds over. Ik ben ook wel benieuwd naar dit maskertje

  3. De laatste tijd ben ik echt heel erg verslaafd aan selfcare, en dan voornamelijk ook heel erg aan gezichtmaskers. Vooral het 2e maskers klinkt heel leuk! Op de alcoholgeur na dan, ik ga er zeker eens een keer opletten als ik weer in Duitsland ben. Helaas net afgelopen maandag geweest

  4. De prijs vind ik heel prettig, maar dat van die alchohol schrikt me een beetje af. Het klinkt niet unaniem goed.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: