Glamlite Barbie eyeshadow palette

Het Glamlite Barbie eyeshadow palette is voor mij geheel onverwachts uitgekomen. Het palette kwam ook in de herfst uit wat je misschien niet helemaal bij dit palette het zou verwachten. Toch was ik er niet minder enthousiast door en wilde ik het palette gelijk hebben. Kom je gezellig meelezen?

 

Glamlite Barbie eyeshadow palette

Het Glamlite Barbie eyeshadow palette is weer een plaatje om te zien. De buitenkant is heerlijk vrolijk, zomers en kleurrijk en dit is dan ook alles wat de binnenkant ook geeft. De heerlijke vrolijke felle kleuren komen je tegemoet en ik wordt er gelijk blij van. Het Barbie eyeshadow palette bevat 24 pan oogschaduw en is bij de Boozyshop te koop voor €47,95. Als ik deze prijs vergelijk met andere high end merken zoals Glamlite is deze prijs absoluut gerechtvaardigd. Mijn favoriete looks zijn tot nu toe vaak ook met Glamlite gemaakt dus ik ben erg benieuwd wat ik met het Barbie dream summer palette kan gaan maken…

 

Glamlite BarbieGlamlite Barbie Glamlite BarbieGlamlite Barbie  Glamlite BarbieGlamlite Barbie Glamlite BarbieGlamlite Barbie

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Out Of Office, Chillin, How I Roll, Woohoo!, Summer Dreams en Sunshine. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Play Day, Superstar, Dream Life, Born Ready, Leave A Message en Sun Kissed. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Dream in Pink, Just Vibes, Let’s Roll, Imagine, Vacayyy en Rise & Shine. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Unstoppable, The Weekend, Bestie, Dream Chaser, Friend Zone en Got This. De swatches zijn zo heerlijk kleurrijk en ook allemaal zo onwijs mooi en goed gepigmenteerd. Ik kan niet wachten om hier een hoop mooie kleurrijke looks mee te gaan maken…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleuren Bestie (matte), deze ben ik gaan blenden met de kleur Unstoppable (matte). Hierna heb ik eerst een cut crease gemaakt. Net onder de cut crease heb ik de kleuren Bestie en Unstoppable weer aangebracht en deze heb ik geblend met de kleur Play Day (matte). Vervolgens heb ik met een cake liner de onderkant van de cut crease ingevuld en de vorm van een wing en de glitterlijn aangebracht.

Vervolgens heb ik nog wat van een shimmer uit het Glamlite x Mikayla paht two palette aangebracht aan de binnenkant van de cut crease en mijn ooghoek. Ik wil de komende tijd zeker meer gaan uitproberen met andere vormen en meer creativiteit in mijn make-up looks. Voor nu is dit een eerste goede poging. De pigmentatie van Glamlite is super fijn om mee te werken en de kleuren blenden ook altijd zo lekker gemakkelijk. Wat mij betreft is dit palette zeker een dikke aanrader!

 

Glamlite Barbie
Glamlite Barbie  Glamlite Barbie

 

Wat vind jij van het Glamlite x Barbie eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.