Glamlite donut oogschaduw palette

Ik wilde al onwijs lang iets van het merk Glamlite uitproberen. Toen deze Glamlite donut uitkwam bestelde ik deze gelijk nog op de dag zelf. Uiteindelijk ben ik zo tevreden dat ik alweer met twee andere palettes heb uitgebreid. Lees je mee?

 

Glamlite donut palette

Zoals ik hierboven al vertelde het merk Glamlite sprak mij al voor een langere tijd aan. Maar vooral toen het donut palette uitkwam dacht ik deze MOET ik hebben! De prijs viel mij ook nog eens enorm mee van €23,95 bij oa Boozyshop. De verpakking waarin het palette komt, de kwaliteit ervan maar ook de kwaliteit van de oogschaduw zou eigenlijk wel het dubbele waard kunnen zijn. Het palette is overigens ook nog Vegan en Cruelty free wat echt super fijn is! Ik ben dus echt super enthousiast en bij de swatches zul ook jij wel zien waarom. Lees je mee?

 

Glamlite GlamliteGlamlite Glamlite

 

Swatches

De losse swatch uit de eerste foto is de highlighter Glazed uit het midden. De tweede foto bevat de kleuren oogschaduw van boven naar beneden: Strawberry, Jelly, So Sweet, Maple, Chocolate, Frosty, Eye-cing, Sprinkles en Grape. Ik ben echt gewoon stunned!! Zowel de matte kleuren als de shimmer kleuren en de highlighter zijn echt allemaal geweldig! Er is genen kleur bij welke minder swatchte maar gewoon allemaal top.

 

Glamlite

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de matte kleuren So Sweet, Jelly, Eye-cing en Frosty gebruikt en met mekaar geblend. Dit ging overigens echt super gemakkelijk en nu nog steeds bij het typen ben ik verbaasd over de pigmentatie. Echt top gewoon! Ook heb ik de highlighter Glazed nog uit het palette gebruikt onder de wenkbrauwen. Deze is ook echt super intensief!

Mijn tweede en derde look vind ik wat minder goed gelukt zelf maar ik ben nog veel aan het oefenen met cut crease en hoop daar wel wat beter in te worden haha. Voor de tweede look heb ik de matte kleuren So sweet en Jelly gebruikt en de shimmers Grape en Strawberry. Ook heb ik de highlighter Glazed gebruikt net onder de wenkbrauwen. Voor mijn derde look heb ik de matte kleuren Eye-cing en Frosty gebruikt en de shimmer Sprinkles. Ook hier heb ik de highlighter Glazed net onder de wenkbrauwen gebruikt en om de streep mee te trekken op mijn eyelid.

 

Glamlite

 

Wat vind jij van het Glamlite donut palette? Welke van de drie look is jouw favoriet?

3 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.