Sinds ik zo een fan ben geworden van de Glamlite oogschaduw palettes, wil ik uiteraard ook andere producten van Glamlite uitproberen. Bij Boozyshop kocht ik deze twee lip sets met daarin lipgloss en liquid lipstick. Lees je mee?

 

Glamlite lip set roze

Het Glamlite lip set hoort bij de ice cream collectie waar ik het oogschaduw palette ook van heb. In dit set zitten 2 lipglosses en 1 liquid lipstick, ik had dit eigenlijk liever andersom gezien. Omdat er verder geen losse te koop zijn bij de Boozyshop en het verzenden + eventuele import kosten van de douane (wat ik altijd heb) besloot ik toch maar deze te kopen. Momenteel zie ik alleen nog dit strawberry set bij Boozyshop te koop, en nu in de sale voor maar €14,95!

 

Glamlite lip set Glamlite lip setGlamlite lip set

 

Strawberry shortcake

De eerste lipgloss Strawberry shortcake heeft een oranje tint, echter ziet deze er veel heftiger uit in de verpakking. Want op de lippen is het gewoon een mooie peachy gloss. Ik vind het eigenlijk wel een mooi kleurtje maar de lipgloss is best plakkerig en niet gemakkelijk om aan te brengen. Wel even een props voor de mooie verpakking trouwens met het handige spiegeltje erin!

 

Glamlite lip set Glamlite lip set

 

Strawberry Sherbet

Het tweede kleurtje is Strawberry sherbet. Ook dit is weer een lipgloss maar nu met een roze kleurtje en het lijkt alsof deze wat glittertjes bevat. Het kleurtje zelf vind ik weer prachtig maar eerlijk gezegd had ik wel wat betere kwaliteit van Glamlite verwacht.

 

Glamlite lip setGlamlite lip set

 

Berrylicious

Het laatste kleurtje uit het Glamlite ice cream lip set is Berrylicious. Dit is een liquid lipstick en deze is echt ROZE! Het aanbrengen gaat eigenlijk vrij gemakkelijk en my god! She is pigmated. Dit is wel echt mijn favoriet uit het set en van de liquid lipsticks zou ik zeker wat meer kleurtjes willen uitproberen. De lipglosses zou ik helaas niet snel los of opnieuw kopen.

 

Glamlite lip setGlamlite lip set

 

Glamlite lip set bruin

Het tweede setje bevat meer nude kleuren en ook dit keer weer 2 lipglosses en 1 liquid lipstick.

 

Glamlite lip set Glamlite lip setGlamlite lip set

 

Chocolate Chip

Het kleurtje chocolate chip ziet er een beetje karamel achtig uit. Op de lippen vind ik ook inderdaad wat meer oranje naar voren komen. Helaas was de lipgloss wel weer erg plakkerig.

 

Glamlite lip setGlamlite lip set

 

Sweet Pudge

Het kleurtje sweet pudge is echt heel erg licht en heeft een kleine oranje ondertoon. Dit kleurtje zou ik wel los dragen maar zou over de liquid lipstick ook erg mooi kunnen zijn.

 

Glamlite lip set Glamlite lip set

 

Chocolate

Het laatste kleurtje uit het Glamlite ice cream lip set is chocolate. Dit is gelukkig weer een liquid lipstick. Met het swatchen ziet het er al top en vooral goed gepigmenteerd uit. Op de lipswatch lijkt het kleurtje wel weer wat meer oranje achtig dan bruin. Toch is het wel een mooi kleurtje en is de liquid lipstick zelf erg fijn en gemakkelijk aan te brengen. Ik ga deze zeker vaker gebruiken.

 

Glamlite lip setGlamlite lip set

 

Welke kleur is jouw favoriet?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: