Glamlite Pizza eyeshadow palette

Nadat ik zo enthousiast was over het Glamlite donut palette kocht ik twee nieuwe palettes. Het Glamlite pizza palette en het Glamlite street taco palette. Het eerste palette welke ik ga reviewen is het pizza slice palette, want pizza! Lees je mee?

 

Glamlite pizza

Het Glamlite pizza palette is het tweede palette wat ik van het merk gebruik en ik ben echt oprecht een fan geworden van Glamlite. Inmiddels heb ik alweer drie nieuwe palettes klaarliggen om getest te worden. Het cake palette, het paint palette en de gloednieuwe ice cream truck palette. Ik wist niet dat deze al zo snel bij Boozy zou uitkomen want ik had echt net daarvoor die andere twee besteld. De wat grotere palettes zijn iets prijziger tussen de €40 en €50 euro in dus ik ben benieuwd of deze het ook waard zijn. In ieder geval deze review gaat over het Glamlite pizza slice palette, er zijn twee soorten slices en de volledige pizza. De andere slice is niet verkrijgbaar bij Boozyshop maar ik hoop dat deze nog wel gaat komen.

Het palette bevat 10 kleuren oogschaduw waarvan 5 matte en 5 shimmer kleuren. De slice is te koop bij Boozyshop voor €23,95

 

Glamlite pizza Glamlite pizza Glamlite pizzaGlamlite pizza

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Jalapenos, Caramelized Onions, Yellow Peppers en Olives. De tweede rij swatches bevat de kleuren Garlic, Green Peppers en Basil. De derde en laatste rij swatches bevat de kleuren Spinach, Mushrooms en Black Olives. Ook met dit palette weer blijf ik verbaasd hoe waanzinnig goed de swatches zijn voor deze prijs!

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Basil, Olives en Yellow Pepper van de mattes gebruikt. De shimmer voor mijn cut crease is de kleur Green Pepper met een heel klein beetje Jalapenos erdoorheen. Mijn tweede look is een all matte look. Hiervoor heb ik de kleuren Basil, Olives en Yellow Pepper gebruikt. Vooral met mijn all matte look ben ik erg tevreden de kleuren zijn zo gemakkelijk, zo goed gepigmenteerd en zo gemakkelijk te blenden. Maar ook de shimmer is erg eenvoudig (zonder primer) aan te brengen. Ik ga hier zeker nog meer looks mee maken de komende tijd.

 

glamlite pizzaGlamlite pizza

 

Wat vind jij van het Glamlite pizza slice palette?

2 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.