Glamlite Strawberry Shortcake lip kit

Naast de Glamlite Scooby Doo collectie kwam ook de nieuwe Glamlite Strawberry Shortcake collectie bij Boozyshop terecht. Ik was nog op tijd voor deze prachtige Berry Sweet lip kit en het palette maar helaas te laat voor de blush… Kom je gezellig meelezen?

 

Glamlite Strawberry Shortcake – Berry Sweet Lip Kit

Uiteraard had ik mijn ook al langer op de Glamlite Strawberry Shortcake collectie. Ik was bijna overstag gegaan om de Scooby Doo, Strawberry Shortcake en Chuckie collectie te bestellen. Maar de bezorgkosten en dan nog douane kosten vind ik gewoon heel erg hoog. Gelukkig kon ik toch nog wat items uit deze collectie verkrijgen via Boozyshop. Zo kost dit super schattige Berry Sweet Lip Kit maar liefst €18,49 bij Boozyshop. Voor een lipstick en een lipgloss van het merk Glamlite is dit gewoon een hele goede prijs.

 

Glamlite Strawberry ShortcakeGlamlite Strawberry Shortcake

 

Lipstick

Als eerste de lipstick en deze verpakking is gewoon te cute en de kleur is gewoon helemaal perfect. Ik werd eigenlijk gewoon al enthousiast tijdens het maken van deze foto’s om de producten te gaan gebruiken. De lipstick ziet er goed gepigmenteerd uit, de swatch was erg gemakkelijk en lekker zacht. Maar de lipstick was ook erg gemakkelijk op de lippen aan te brengen. Ik ben hier gewoon heel erg blij mee.

 

Glamlite Strawberry ShortcakeGlamlite Strawberry ShortcakeGlamlite Strawberry ShortcakeGlamlite Strawberry Shortcake

 

Lipgloss

Allereerst even over de verpakking helemaal leuk en passend bij het thema met het aardbeien patroon en de groene dop als kroon erop. Zelf ben ik niet zo heel erg fan van lipglosses maar soms kan het wel heel erg mooi als topper zijn over een lipgloss voor een glossy effect. Maar solo zal ik het niet zo snel gebruiken eigenlijk. De swatch ziet er gewoon verder prima uit een mooie glossy effect met een zachte teint erin. Het is denk ik gewoon een kwestie van smaak of je van lipgloss houdt of niet aan het product ligt het in ieder geval zeker niet!

 

Glamlite Strawberry ShortcakeGlamlite Strawberry ShortcakeGlamlite Strawberry Shortcake

 

Wat vind jij van het Strawberry Shortcake lip kit?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.