Glamlite x Mikayla highlighter en lashes

Een tijdje geleden schreef ik al een review over het Glamlite x Mikayla palette. Maar nu was er bij de Boozyshop ineens nog meer te koop uit deze gave collectie. Namelijk een highlighter en twee paar lashes. Uiteraard kocht ik deze ook nog erbij. Kom je gezellig meelezen?

 

Glamlite x Mikayla higlighter

Het eerste product uit de Glamlite x Mikayla collectie is de highlighter. De highlighter is vegan en ook zo gemaakt dat het geschikt is voor elke huidtype. In de swatch kun je zien dat deze op mijn pols wat goud achtig uitvalt. Maar zometeen zul je hieronder in mijn make-up look zien dat het meer zilver uitvalt. Hoe dan ook ben ik erg blij met de highlighter en voor een leuk prijsje van €16,95 is het ook echt een goede highlighter van een high end merk. De highlighter is nog steeds te koop bij de Boozyshop voor €16,95.

 

Glamlite x MikaylaGlamlite x Mikayla Glamlite x Mikayla

 

Lashes set 1

Het eerste setje heeft een uitlopend effect van klein naar steeds langer. Dit geeft een mooi cateye effect. Ideaal voor een mooie romantische of flirty look. Maar ook erg goed voor het dagelijks gebruik. Ik gebruik zelf niet dagelijks nepwimpers, meestal alleen voor een make-up look. Maar heel soms gebruik ik ze ook als ik ergens speciaals heenga zoals een PR event of een ander leuk uitje. De lashes kosten €14,95 per setje bij de Boozyshop.

 

Glamlite x Mikayla Glamlite x Mikayla  Glamlite x Mikayla

 

Lashes set 2

Het tweede setje lashes is wat voller en daarmee wat intenser. Zeker een geschikt setje voor een mooie dramatische look welke echt de aandacht trekt.

 

Glamlite x Mikayla Glamlite x Mikayla Glamlite x Mikayla

 

Make-up look

Het lastige aan de lashes vind ik eerlijk gezegd is dat ik nergens een naam op kan vinden. Ik heb in ieder geval zoals in deze blog maar even benoemd het eerste set gebruikt. Deze lashes hebben een soort cateye effect en lopen van small naar steeds larger. De wimpers waren erg gemakkelijk om aan te brengen en bleven ook erg goed zitten. Naast de wimpers heb ik uiteraard ook de highlighter gebruikt. En ook over deze ben ik enorm tevreden! Wat mij betreft is deze uitbreiding zeker de aankoop waard…

 

 

Wat vind jij van de Glamlite x Mikayla collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.