”Ik zat een hele tijd te twijfelen om deze Glass Crystal highlighter te kopen van Revolution. Er is namelijk een hoop opspraak geweest over dat de verpakking gestolen zou zijn van MannyMua zijn merk Lunar beauty. Eerlijk gezegd weet ik niet bij wie de waarheid ligt. Maar ik vind de highlighter zo mooi en precies dat witte waar ik van hou dus kocht ik hem toch. Lees je mee?

 

Glass Crystal Highlighter van Revolution

Ik zat al een hele lange tijd de twijfelen over de glass crystal highlighter van Revolution. Ik hou namelijk echt van highlighters welke vrij wit zijn zoals de highlighter van Fenty ”How many carats”. Deze heeft bij mij ook al een flinke pan dus is het ook tijd om op zoek te gaan of een budget merk dit kan evenaren. Ik kocht de highlighter voor ca €6,- bij de Boozyshop. Maar er gingen al enkele geruchten dat deze zou verdwijnen uit de collectie ivm problemen vanwege het design. Nu is dat niet aan mij om hier verder op in te gaan maar bij elk merk word wel iets gekopieerd van een ander merk. En merken zoals W7 en Revolution doen dit net iets vaker.

 

Glass Crystal HighlighterGlass Crystal HighlighterGlass Crystal Highlighter

 

Swatches

Ik ben echt super tevreden over deze swatch, ik hou van dat ijzige witte/zilveren en de pigmentatie is echt waanzinnig goed. Ik denk zelfs zo goed dat ik moet oppassen dat ik niet teveel opdoe. Bestaat er eigenlijk zoiets als teveel highlighter dan? Met het swatchen voel je ook echt dat de highlighter een zachte crème achtige structuur heeft en niet te glitterig/korrelig is.

 

 

Make-up look

Op het eerste oog leek de highlighter heel intens maar zoals ik al gewend ben is het voor de ringlamp altijd al een stuk minder omdat er een hoop word ”weggeflitst” Wanneer ik foto’s maak doe ik ook vaak extra highlighter op zodat je het wel duidelijk kunt zien. Op de full face vind ik dat de highlighter erg mooi uitkomt op mijn kin, neusbrug en ook wel redelijk op de wangen. Hier had het nog even iets intenser van mij mogen zijn. Al met al ben ik wel erg tevreden over deze highlighter.

 

 

Wat vind jij van de Glass Crystal Highlighter? Wat is jouw favoriete higlighter?

6 Reacties

  1. De verpakking is mooi en hij staat jou ook echt super goed! Ik kreeg (een andere kleur, dat wel) niet zo mooi aangebracht 😮

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: