Ik ben niet alleen een groot fan van maskers voor het gezicht maar ook zeker voor het haar. Een tijdje geleden was ik erg tevreden over het masker van de Gliss Kur BIO-tech restore lijn. En daarom kocht ik nog twee maskers van Gliss kur, lees je mee?

 

Gliss Kur total repair

Het eerste Gliss Kur haarmasker zorgt ervoor dat het haar tot diep in de puntjes gerepareerd wordt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je haar tot wel 90% minder last krijgt van haarbreuken. En het masker geeft ook nog eens een intensieve verzorging en glans aan de haren. Alles wat je eigenlijk zoekt toch?

Ik heb de speciale Charity Limited Edition gekocht hiervan gaat €0,20 cent per product naar de DKMS Life foundation. Dit is een soort Pink Ribbon van Duitsland en zeker even de moeite waard om daar op de website te kijken (LET OP: Dit is GEEN sponsering of affiliatie, gewoon pure informatie/interesse).

 

Gliss KurGliss Kur Gliss Kur

 

Gliss Kur verleidelijk lang

Het tweede haarmasker is een verzorgend masker speciaal voor lang haar. Het beschermt het haar tegen uitdrogen, repareert het haar tot diep in de punten en zorgt ervoor dat het haar zichtbaar en voelbaar gladder is! Het beste effect gebruik je door het haarmasker 2-3 keer per week te gebruiken op vochtig al gewassen haar. Laat het masker 2-3 minuten inwerken en spoel het grondig uit. Het masker is bij de DM te koop voor €2,95 of gewoon in Nederland voor €7,99 (oa Kruidvat)

Ik probeer mijn haar zoveel mogelijk natuurlijk te laten drogen heel soms gebruik ik een fohn, stijltang of krultang om het in een bepaald model te brengen. Mocht je dit gebruiken is het echt belangrijk om een product te gebruiken welke tegen de hitte beschermd zodat je haar niet alsnog uitdroogt of beschadigd raakt.

 

Gliss KurGliss Kur Gliss Kur

 

Beide maskers zijn erg fijn om te gebruiken, mijn haar is achteraf heerlijk zacht en vooral makkelijk door te kammen. Nu ben ik ook altijd wel tevreden over het merk Gliss Kur zelf. Eerdaags heb ik ook een leuke review over 3 Gliss Kur weekly therapy maskers van de Kruidvat!

 

Voor welke van deze twee varianten zou jij gaan?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: