Via Instagram ben ik in contact gekomen met de GLO SOAP BAR, wat uiteindelijk tot deze leuke samenwerking is gekomen. De GLO SOAP is een zeep welke ervoor zorgt dat je bruiner kleur langer BLIJFT (dus niet bruin wordt). Nu ga ik zelf regelmatig onder de zonnebank om zon uitslag te voorkomen, dus ik ben erg benieuwd of deze zeep mijn kleurtje verlengt.

GLO soap bar

De zepen van GLO SOAP BAR zijn luxueuze handgemaakte zepen, welke oorspronkelijk uit Amerika komen en gemaakt zijn met 100% natuurlijke en alleen met de beste ingrediënten. Deze unieke formule zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt, de huid gevoed wordt en laat een heerlijk zijdezacht gevoel achter. De zepen van GLO SOAP BAR zijn geschikt voor elk soort huidtype. Maar wat deze zeep ook zo bijzonder maakt is dat je het ook kunt gebruiken voor het reinigen van je gezicht, maar ook dat de zepen haver extracten bevatten welke ontstekingsremmend werken. Deze zepen spraken mij voornamelijk aan omdat ze het vervagen van je tan verminderen, ongeacht of de kleur door de zon, zonnebank of zelfbruiner komt.

glo soap bar

De zeep is verkrijgbaar is 9 verschillende heerlijke geuren

GLO SOAP BAR heeft een aantal geuren vast in het assortiment en een aantal limited editions. Voor de limited editions geldt ook echt op is op!

 • Malibu, een heerlijke zoete geur van gummy beertjes
 • Raspberry champagne, geur van frambozen en champagne
 • Bellini, een citrus-grapefruit cocktail. Deze heerlijke geur heb ik gekregen!
 • Lavendel
 • Glo, de eerste zeep van de GLO SOAP BAR, een heerlijke fris geur. Deze zeep bevat gouden glitters!
 • Vacay, een heerlijke frisse vakantie geur
 • Paradise, een heerlijke kokos geur
 • Vanilla/pear, een heerlijke geur van vanille en peren
 • Pineapple dream, een zoete geur van ananas.

glo soap bar

Hoe gebruik je de zeep?

De zeep is dagelijks te gebruiken voor het lichaam en gezicht. Het beste is om de zeep zonder een washandje of spons te gebruiken zodat je niet alsnog de tan beschadigd. Laat de zeep goed op laten schuimen tussen je handen en daarna goed inmasseren over je lichaam (afspoelen met lauwwarm water). Om je tan het mooist te houden kun je na het gebruik het beste je lichaam met je handdoek droog deppen in plaats van wrijven. Je kunt de zepen niet alleen na een zelfbruiner of zonnebank behandeling gebruiken maar ook ervoor gebruiken.

Resultaat

Ik ben erg tevreden met de zeep, de geur van grapefruit-citrus is gewoon heerlijk en ik blijf ook continue aan de zeep ruiken! De zeep heb ik nu een aantal keer gebruikt en ik merk dat ik mijn tan-lines wat duidelijker begin te zien (zonder een nieuw zonnebank bezoek tussendoor). Ik wil dus zeker een GLO SOAP BAR meenemen naar mijn geplande zon vakantie in Italië komende zomer. Maar ook in Nederland zal ik deze zeep regelmatig blijven gebruiken. Wat mij nog een leuk onderzoek leek is deze zeep te testen met een zelfbruiner. Ik heb dus nog nooit een zelfbruiner geprobeerd, maar heb nu een mousse, lotion en handschoen aangekocht. Voor de zelfbruiner zal ik de zeep gebruiken en de dagen na het gebruik van de zelfbruiner. Ik zal ook een aantal foto’s gaan maken zodat jullie het resultaat mee kunnen bekijken.

Bevat de volgende ingredienten:

Geitenmelk * Kokosolie * Palmolie * Saffloerolie * Gezuiverd water * Glycerine * Sorbitol * Natriumhydroxide * Sorbitaat * Soya bonen * Titaandioxide * Geurextracten *

Bevat GEEN parabenen en/of sulfaten!

glo soap bar

De zeep is te bestellen voor €12,00 per stuk op GLO SOAP BAR

PS: Binnenkort heeft de GLO SOAP BAR ook een SCRUB BAR!!

Wat zou jou favoriete geur zijn?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

21 Reacties

 1. Ik houd altijd erg van een geur met bloemen. Deze geuren klinken heel goed!

 2. Ik had niet verwacht dat het zou werken! Fijn dat het dus ook echt werkt om langer bruin te blijven. Het is wel duur moet ik zeggen, maar ik ga ervan uit dat de zeep lang meegaat 🙂

 3. Klinkt als een hele fijne zeep! Ik gebruik het normaal nooit eigenlijk.

 4. Ik ben zelf meer fan van een vloeibare zeep, maar wel leuk dat er zoveel varianten zijn!

 5. Wat leuk! Ik ga ze eens proberen. Ik hou ook wel.van een zonnebankje of selftan.

 6. Glo is voor mij niet gelijk gelinkt aan Glow in de dark. Het zal ermee te maken hebben dat het je ’tan’ een mooi gloed geeft.

 7. Hmmm, ik ben zelf helemaal niet van de zonnebank (heb ik nu laatst gehoord dat die ook in Nederland verboden gaan worden?) maar je tan langer houden – ongeacht hoe je de bruine kleur hebt verkregen – is natuurlijk altijd een goed idee. Het klinkt goed, al zou ik overigens zelf de zeep niet op mijn gezicht durven doen. Alleen de speciale Clinique huidzeep gebruik ik voor mijn gezicht. Paradise klinkt erg lekker.

 8. Wat lijkt me dit heerlijk. Echt super. Moet alle geuren spreken me aan maar die van jou of lavendel lijken me wel wat

 9. Ik vind alle geuren heerlijk klinken. Kan niet wvht kiezen maar rasperry chamoagne vind ik wel een aparte combi

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: