Beauty,  Hair,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Nails,  Shoppen,  Skincare

Glossybox adventskalender 2020 – Full unboxing

De Glossybox adventskalender staat al jaren op mijn wishlist! Helaas is de hele Glossybox en special editions niet in Nederland te bestellen. Sinds ik dan ook in Oostenrijk woon heb ik het er gelijk van genomen om een abonnement op de Glossybox te nemen. En je raad het al toen er een pre order was van de Glossybox adventskalender… Yes heb ik die besteld! In deze blog de volledige unboxing, lees je mee?

 

Glossybox adventskalender 2020

Ik ben echt super blij met hoe de Glossybox adventskalender er al van buitenaf uit ziet. De Doos is hierna gemakkelijk te bewaren om bijvoorbeeld de laatjes te vullen met producten zoals haarelastiekjes etc. Maar ook de kleine doosjes kan je weer gemakkelijk ergens zelf voor gebruiken. Of om iemand anders een cadeautje in te geven. Of om je eigen DIY adventskalender er jaarlijks van te maken. Genoeg opties in ieder geval! Maar nu eerst het belangrijkste de volledige unboxing! Lees je mee?

 

 

1e dag

In dag een zat er een product van de Glossybox skincare lijn welke dit jaar is uitgekomen, dit had ik al in een sneek peak gezien en vind ik eigenlijk wel leuk om te testen. Het gaat om een full size 3 in 1 vochtigheid crème met oa Hyaluronzuur. De losse verkoopwaarde van het product is €25,- voor 50 ml.

 

Glossybox adventskalender

 

2e dag

Hier vond ik een Luvia x Glossybox wenkbrauw palette in. De kleuren zien er super mooi uit en ik denk dat ik vooral de eerste twee kleuren zal gebruiken en de derde misschien met wat extremere looks. Ik ben nog niet bekend met Luvia cosmetics dus ben wel erg benieuwd naar de kwaliteit. De losse verkoopwaarde is €17,-

Mocht je hiervan een losse review willen lezen eerdaags laat mij dit dan onderin weten!

 

Glossybox adventskalender

 

3e dag

Er was al bekend gemaakt dat er van het merk Hey Honey iets in zou zitten, en iedereen was daar wel enthousiast over. Nu ben ik zelf nog helemaal 0 bekend met het merk Hey honey. In dit geval zit er een Honey and copper peel off masker in van 12 ml. In het magazine zag ik dat je twee verschillende producten kon ontvangen het andere product was een face & eye make-up remover. Maar aangezien ik van maskers hou vind ik dit wel het leukste. De losse verkoopwaarde voor het full size product van 60 ml is €44,- en de verpakking van 12 ml welke ik ontvangen heb is €18,- waard.

 

Glossybox adventskalender

 

4e dag

Ook met het merk McoBeauty ben ik nog niet bekend. Wel ben ik erg geïnteresseerd in deze highlighting shimmer whip in de kleur champagne. Je kunt deze gebruiken als een vloeibare highlighter om een waanzinnig mooie glow mee aan te brengen. De losse verkoopwaarde is €8,99 voor 15 ml.

 

Glossybox adventskalender

 

5e dag

Bij Steve Laurant moest ik eigenlijk denken aan Yves Saint Laurent maar dat is weer een heel ander merk natuurlijk. Van het merk Steve Laurent kreeg ik een full size lip liner. Met de kleur ben ik wel erg tevreden hier heb ik ook wel veel soort gelijkbare kleuren lipstick bij. De losse verkoopwaarde is €13,75.

 

Glossybox adventskalender Glossybox adventskalender

 

6e dag

Met het merk Babor ben ik natuurlijk wel bekend. Ik heb laatst ook de speciale Glossybox x Babor editie besteld met alleen maar Babor producten. Dit keer zaten er 7 beauty rescue ampullen in, en ik ben echt gek op ampullen. De losse verkoopwaarde is €39,90

Mocht je hiervan een losse review willen lezen eerdaags laat mij dit dan onderin weten!

 

Glossybox adventskalender

 

7e dag

Met een masker ben ik altijd wel blij en ondanks dat ik het merk Neutrogena wel gezien heb en een soort van ken heb ik er nog nooit iets van uitgeprobeerd. In dag nummer 7 zat het Hydro boost 2 in 1 hydrogel masker. Het product heeft een losse verkoopwaarde van €2,99. Deze prijs valt mij eigenlijk nog wel mee ik had altijd gedacht dat dit merk duurder was.

 

Glossybox adventskalender

 

8e dag

Toen ik hoorde dat er iets van het merk Fenty in zat was ik gelijk dolblij. Ik had wel het liefste gehoopt op een highlighter maar het bleek een lipstick te zijn. Ik twijfel of het kleurtje Mattemoiselle iets te donker voor mij gaat zijn maar het product ziet er wel erg mooi uit. De lipstick heeft een losse verkoopwaarde van €17,90

Mocht je hiervan een losse review willen lezen eerdaags laat mij dit dan onderin weten!

 

Glossybox adventskalenderGlossybox adventskalender

 

9e dag

Met het merk Purelei ben ik nog niet bekend maar het scrunchie welke erin zit is wel van hele goede kwaliteit. Ik kreeg de kleur Velvet Rosa en ben er inmiddels zo tevreden over dat ik er eigenlijk wel meer wil bestellen. De losse verkoopwaarde is €5,- per stuk.

 

Glossybox adventskalender

 

10e dag

In dag 10 was het mogelijk om 3 soorten kwasten te krijgen. Een sculpting brush, een expert face brush of een stippling brush. Ik kreeg de sculpting brush met een losse verkoopwaarde van €15,99. Ondanks dat ik gek ben op de oranje sponges van Real Techniques heb ik nog nooit een van hun kwasten gebruikt. Ik weet ook nog niet zeker of ik deze wel ga gebruiken of dat ik deze ga weggeven/verkopen.

 

Glossybox adventskalender

 

11e dag

In dag 11 vond ik een hydra matte pore correct velvet cream van Figs & Rouge (een hele mond vol haha). Ik ben nog niet echt bekend met dit merk volgens mij heb ik hier weleens iets van in de Bluxbox gekregen waar ik wel tevreden over was. Ik ga deze dus zeker wel uitproberen. Het product heeft een losse verkoopwaarde van €39,-

 

Glossybox adventskalender

 

12e dag

Hier vond ik een Mudmasky hair mask scalp treatment & shampoo in 1 in. Ik heb dit product al eens in een kleiner formaat getest via een Jouwbox. Ik was dan ook eigenlijk wel verbaasd om hierin de full size variant te vinden. Het product heeft een losse verkoopwaarde van €24,- maar met de code LOVEGLOSSY15 krijg je 15% korting bij mudmasky.com (geen affiliatie code maar een code uit het glossy magazine).

 

Glossybox adventskalender

 

13e dag

Hierin vond ik van het merk Avant skincare een 3 in 1 hyaluron filler collageen eye formula. Ook weer een hele mond vol! Ik vond het allereerst wel jammer dat het maar een onwijs kleine tube van 10 ml was. Maar in het magazine zag ik staan dat de losse verkoopwaarde hiervan €135,60 is. Ik heb dit natuurlijk even gegoogeld of dit geen typefout is maar het lijkt nog echt te kloppen ook al kan ik hem op zijn goedkoopst voor ca €90,- al vinden. Alsnog ben ik shocked!

 

Glossybox adventskalender

 

14e dag

Het merk Wander beauty heb ik weleens wat over gehoord maar zelf nog niks van geprobeerd. In dag 14 zat een Mile high club volume and length mascara en hier ben ik eigenlijk wel heel benieuwd naar. Het product heeft een losse verkoopwaarde van €24,-

Mocht je hiervan een losse review willen lezen eerdaags laat mij dit dan onderin weten!

 

Glossybox adventskalender

 

15e dag

Ook het volgende merk Illamasqua ben ik helemaal nog niet bekend mee. In dag 15 zat een illustrator pen in om ultra precieze eyeliner looks mee te maken. Ik ben echt super slecht met eyeliner en gebruik het ook heel weinig. Ik twijfel nog of ik hier een gokje mee ga wagen, of dat ik het weggeef/ga verkopen. De losse verkoopwaarde is €27,-

 

Glossybox adventskalender Glossybox adventskalender

 

16e dag

Ook weer iets waar ik heel blij van wordt, een masker! Van het merk Vitamasques heb ik nog nooit een masker uitgeprobeerd en met de lip maskers van de Action heb ik geen goede ervaringen. Maar wellicht dat deze wat beter bevalt. Het product heeft een losse verkoopwaarde van €5,69

 

Glossybox adventskalender

 

17e dag

Eerlijk gezegd is dit denk ik wel het product waar ik het meest teleurgesteld over bent. Dit is voor mij gewoon een testertje wat ik gratis bij een aankoop in een parfumerie krijg. Het gaat om een Eight hour skin protectant cream van het merk Elizabeth Arden. Een full size product van 50 ml heeft een losse verkoopwaarde van €32,- en deze verpakking van 5 ml zou normaal €3,20 gekost moeten hebben. Zou jij voor een tester formaat betalen?

 

Glossybox adventskalender

 

18e dag

Hierin vond ik een Wella professionals dry me droogshampoo. Dit product heb ik al eerder via Glossybox ontvangen dus vond ik wel jammer om hier ook weer tegen te komen. Wel vind ik de producten van Wella erg fijn dus het zal wel opkomen. Een full size product van 180 ml heeft een losse verkoopwaarde van €23,80 en deze verpakking van 65 ml heeft een losse verkoopwaarde van €10,50.

 

Glossybox adventskalender

 

19e dag

Het merk Mellow cosmetics is bij mij ook nog niet bekend maar in het 19e doosje zat een liquid lip paint in de kleur Auckland. Het kleurtje ziet er wel erg mooi uit dus deze ga ik zeker wel zelf gebruiken. Het product heeft een losse verkoopwaarde van €16,50.

 

Glossybox adventskalender Glossybox adventskalender

 

20e dag

In de 20e dag was het mogelijk om een van de twee soorten maskers te ontvangen een hydration boost masker en een anti wrinkle masker. Eerlijk gezegd had ik de hydration boost leuker/fijner gevonden maar ik ga het maskertje natuurlijk wel zeker zelf gebruiken. Beide maskers hebben een losse verkoopwaarde van €2,99 per stuk.

 

Glossybox adventskalender

 

21e dag

Het merk Naobay was mij dan wel weer bekend maar een toner had ik nog nooit van hun gebruikt. Omdat ik met mijn Babor toner heb voorgenomen echt vaker een toner in mijn skincare routine toe te voegen ga ik deze zeker gebruiken. Het product heeft een losse verkoopwaarde van €16,99 voor 150 ml.

Mocht je hiervan een losse review willen lezen eerdaags laat mij dit dan onderin weten!

 

Glossybox adventskalender

 

22e dag

In dag 22 zat een lippie love lip scrub van het merk Manna Kadar Beauty. Met het merk ben ik helemaal niet bekend maar met het koude weer is een lip scrub altijd wel welkom. Het product heeft een losse verkoopwaarde van €22,-

 

Glossybox adventskalender Glossybox adventskalender

 

23e dag

Hierin vond ik een nagellak van Nails.INC super leuk want ik heb nog niet eerder een nagellakje via de Glossybox gekregen. Met het merk ben ik ook weer niet bekend maar zeker wel benieuwd naar. Al blijf ik meestal toch fan van Pink Gellac omdat dit bij mij gewoon het langste en mooiste blijft zitten. Het product heeft een losse verkoopwaarde van €15,-

 

Glossybox adventskalender

 

24e dag

Eerlijk gezegd was ik echt verbaasd over de 24e dag. Ik wist namelijk dat dit palette erin zou zitten vanwege een sneak peek. Dit vond ik eigenlijk niet zo leuk omdat ik altijd het meest benieuwd ben naar de 24e dag. Ze hadden deze dus beter of geheim kunnen houden of in een andere dag kunnen doen. Wel vind ik het palette echt onwijs mooi en ga ik deze ook zeker aan mijn eigen stash toevoegen. Het palette heeft een losse verkoopwaarde van €54,-

Mocht je hiervan een losse review willen lezen eerdaags laat mij dit dan onderin weten!

 

Glossybox adventskalenderGlossybox adventskalender Glossybox adventskalender

 

De totale waarde van de Glossybox adventskalender komt op een bedrag van €560,99 uit. Ik heb voor de Glossybox adventskalender in de Pre order €80,- betaald en na de pre order was deze voor €85,- te koop. Het is wel echt mijn allerduurste adventskalender maar met de hoeveelheid producten zoals het palette die ik al zelf ga gebruiken is dit het naar mijn inzien ook echt wel waard.

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd uit deze Glossybox adventskalender?

3 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: