De Glossybox April 2022 kwam dit keer gelukkig redelijk op tijd binnen. En deze maand heb ik ook nog een limited edition te pakken gekregen namelijk de geliefde Glossybox easter egg! Deze unboxing komt er ook zo snel mogelijk aan maar nu eerst de maandelijkse unboxing. Kom je gezellig meelezen?

 

Glossybox April 2022

Voordat ik altijd ga naar de producten welke iedereen ontvangen heeft in de Glossybox April 2022 bekijk ik ook altijd naar welke producten ik ben misgelopen. Dit keer was dat de nieuwe labello sticks welke er in het nude, rood of roze in had kunnen zitten twv €2,49. Het tweede product is een purifying face wash van Huygens. Volgens mij zat hier een travel size verpakking in van 50 ml twv €8,70 en een fullsize verpakking zou €23,- kosten. Van het merk DM Alverde had er een van de drie blushes in kunnen zitten twv €3,95. Ik ben niet echt fan van dit merk omdat ik weleens producten heb getest welke in alcohol gedruipt leken te zijn en sindsdien koop ik er niks meer van. Van het merk Terre de Mars heb ik een Reddition revitalizing shampoo misgelopen, dit vind ik niet zo heel erg want dit heb ik nog onwijs veel in huis liggen.

 

Defybrow – Styling brow soap

Om te beginnen een van de drie producten welke iedereen ontvangen heeft de Styling brow soap van Defybrow. Ik gebruik tegenwoordig alleen nog maar brow soap voor mijn wenkbrauwen dus een nieuwe kan eigenlijk nooit kwijt. Deze van Defybrow heeft een losse verkoopwaarde van €19,90.

 

Glossybox April 2022

 

WeDo – shampoo bar

Ik heb al vaker shampoo bars geprobeerd en hoewel ik het graag heerlijk zou willen vinden om shampoo flessen niet meer te hoeven kopen. Helaas werkt het voor mijn psoriasis gewoon helemaal niet en krijg ik weer veels te snel jeuk waardoor ik teveel mijn haar moet wassen. Deze shampoo bar heeft een losse verkoopwaarde van €15,20.

 

Glossybox April 2022

 

Catrice – Glow lover oil infused highlighter

Highlighter kun je nooit genoeg hebben en dit is ook altijd een van de producten welke ik het meest opmaak. Het betreft een fullsize verpakking van €4,99.

 

Glossybox April 2022

 

Dwtn Paris – Liquid eyeshadow rose gold

Ook dit product is een van de producten welke iedereen ontvangen heeft. Het gaat om een vegan liquid eyeshadow van 15 ml met een losse verkoopwaarde van €22,-

 

Glossybox April 2022

 

Rituals – The Ritual of Jing foaming shower gel

Een product van Rituals wordt iedereen denk ik eigenlijk wel blij van en zeker een fullsize variant. The Ritual of Jing collectie bevat onder andere een geur van lavendel welke ene kalmerend effect heeft. Dit is ook een van de producten welke iedereen in zijn Glossybox ontvangen heeft. Het product heeft een losse verkoopwaarde van €8,50.

 

Glossybox April 2022

 

Naar welk item ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: