Beauty,  Gezondheid,  Hair,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare,  Vegan

Glossybox beautybox augustus full unboxing

Het is weer tijd voor een nieuwe Glossybox unboxing. Vandaag heb ik nog de unboxing van de Glossybox beautybox augustus voor jullie klaar staan. Omdat het de verjaardagsbox van Glossybox is (10 jaar jubileum) zit er dit keer een 6e item in. In deze blog de volledige unboxing, kom je gezellig meelezen?

 

Glossybox beautybox augustus full unboxing

Voordat ik de inhoud van de Glossybox beautybox augustus laat zien vertel ik ook altijd even wat ik ben ‘misgelopen’, dit kan ik altijd zien in het magazine wat erbij zit. Als eerste de shampoo bar of conditioner bar van Langhaarmadchen. Ik vind de bars zelf wel een fijne oplossing voor al het plastic maar voor mijn psoriasis gebruik ik tot nu toe liever vloeibare shampoo met bijv tea tree erin. Als tweede een lipstick van Alverde naturkosmetik. Ik heb onwijs veel lipstick dus ik heb ook hier niet echt het gevoel dat ik iets gemist heb.

Vervolgens een item wat ik wel erg jammer vind namelijk een van de zes varianten van Betty Barclay geuren. Vooral de beautiful eden edt had mij wel erg lekker geleken. Het item hierna kon een optie zijn uit 6 verschillende kleuren namelijk een liquid lipstick. Ook dit hetzelfde als met de lipstick hier heb ik al heel veel van en ben ik ook kieskeuriger in. De Essence what te fake lip filler ben ik ook misgelopen, maar deze had ik zelf al gekocht dus ik ben blij dat deze er niet in zit.Vervolgens een palm balm van The Beauty Crop (voor zowel de wangen als de lippen). Dit gebruik ik zelf niet zo snel liever een aparte blush en lipproduct.

Het volgende item was een gloss shaker in de kleur new York van het merk Bebe. Ik ben niet zo heel erg fan van glosses maar ook deze kleur had ik niet zo leuk gevonden dus dit vind ik eigenlijk ook niet zo erg. Het enelaatste product is een shimmering body milk, en dit heb ik ook al onwijs veel en ik heb er persoonlijk liever geen shimmers in. Het laatste product is een hand cleansing gel van het merk Neqi, dit heb ik laatst al een paar keer ontvangen van een ander merk. Dus ook dit mis ik niet heel erg. Al met al mis ik dit keer weinig uit het magazine op het luchtje na wat ik echt had willen hebben….

 

Dessata – Detangling Brush

Een van de drie producten die iedereen in de Glossybox beautybox augustus heeft is deze detangling brush van het merk Dessata. Ik heb er al een van het merk hairlust waar ik nog steeds erg blij mee ben. Maar ik wilde er nog eentje extra voor onder de douche. Dus deze komt daar nu mooi te liggen! De losse verkoopprijs van de Detangling brush is €9,95.

 

Glossybox beautybox augustus

 

Six voetketting

Eerlijk gezegd heb ik een beetje het gevoel dat deze erin zit omdat ze over zijn van de niet verkochte summer bags. Daar zat namelijk ook een voetketting in, en ik hoef echt niet twee keer achter mekaar een voetketting. Overigens gebruik ik nooit voetkettingen en had ik veel liever een armband of ketting gehad.

 

Glossybox beautybox augustus

 

Satinhand – Satinschaum voor de handen

Hoewel ik thuis nog genoeg voorraad van handcreme’s heb vind ik het weleens leuk om een handschuim te proberen. Het begin was een beetje onhandig en de schuim ging alle kanten op. Maar nu ben ik eigenlijk best tevreden over de schuim. Ik gebruik de schuim ook weleens op mijn arm na het maken van vele swatches om roodheid en irritatie te voorkomen. Daar werkt het eigenlijk ook wel goed voor. Ik zou dit product zeker opnieuw aanschaffen. De losse verkoopprijs is €5,49.

 

Glossybox beautybox augustus

 

Elemis – Pro collageen marine crème

Het tweede product wat voor iedereen in deze Glossybox beautybox augustus zit is de Elemis pro collageen marine crème. Het merk Elemis spreekt mij zeker wel aan en ik heb pas ook de limited edition box in samenwerking met Elemis besteld. Deze komt dus eerdaags ook nog op mijn blog! De crème van 15 ml heeft een losse verkoopwaarde van €38,-

 

Glossybox beautybox augustus

 

Look by Bipa

Ik heb toch nog een lipstick gekregen in mijn box maar dan van het eigen merk van Bipa, look by Bipa. Ik heb de kleur N020 Mystic ontvangen en van de drie mogelijkheden is dit ook wel mijn absolute favoriet. De lipstick heeft een losse verkoopwaarde van €2,95.

 

Glossybox beautybox augustus Glossybox beautybox augustus

 

Steve Laurant – Celebration edition oogschaduw palette

Het laatste product is ook een van de drie producten welke iedereen in zijn Glossybox beautybox augustus heeft. Het merk Steve Laurant zit er wel vaker in, en tot nu toe bevalt eigenlijk ook alles van het merk mij wel. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe dit oogschaduw palette gaat bevallen. Ik zit er dan ook over na te denken om een aparte review hierover te maken. De losse verkoopwaarde van het palette is €27,-

 

Glossybox beautybox augustus Glossybox beautybox augustus Glossybox beautybox augustus

 

Welk product vind jij het leukst uit de Glossybox augustus?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: