Gister liet ik al aan jullie de Januari 2022 Glossybox zien en vandaag is het de beurt aan de Glossybox beautybox Februari 2022. Het is deze  week dan ook een echte beautybox unboxing week want morgen komt de maart editie. En daarna heb ik nog twee Lookfantastic beautyboxen te unboxen. Kom je gezellig deze week meelezen?

 

Glossybox beautybox Februari 2022

Ook voor de Glossybox beautybox Februari 2022 kijk ik altijd even in het magazine wat ik deze box ben misgelopen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze box echt een stuk minder vind dan die van vorige maand. Als eerste ben ik van het merk Lavera een timeless red lipstick misgelopen. Ik heb zelf heel veel lipsticks en gebruik het liefste een liquid lipstick dus dit vind ik niet zo erg eigenlijk. Van het merk Nivea ben ik een Lavendel bodylotion misgelopen twv €3,99. Ik ben zelf wel echt een Nivea fan dus dit product had ik wel leuk gevonden. Van het merk Diadermine ben ik een anti age oogcrème twv €9,99 misgelopen. Ik gebruik zelf altijd een oogcrème dus deze had ik ook wel graag willen uitproberen.

Van het merk Kueshi ben ik een berry shower gel twv €6,50 misgelopen. Deze zat al eens in een box vorig jaar dus dit vind ik niet zo erg, hier was ik toen ook niet zo enthousiast over. Van het merk Dove ben ik een body lotion van €3,59 misgelopen. En ook dit vind ik niet zo heel erg. En als laatste een handschuim van Bilou twv €3,95. Ook dit product zat al eens in een box vorig en deze is nog lang niet op. Dus ook dit vind ik niet heel erg.

 

Glossybox beautybox februari 2022

 

Nails.INC – mayfair Lane nailpolish

Ik heb dit product volgens mij al eens eerder gekregen en ondanks dat ik de kleur erg mooi vind is deze mij toen niet bevallen. Ik zal deze dan ook weg gaan geven aan iemand anders die er wel heel blij mee is. De nagellak heeft een losse verkoopwaarde van €13,00.

 

Glossybox beautybox februari 2022

 

Avant skincare- collagen serum

Eerlijk gezegd word ik soms een beetje moe van alle Avant producten. De producten zijn erg prijzig zoals dit serum van 30 ml welke €104,- zou kosten. Ik denk ook dat het voor vele onmogelijk zal zijn om dit voor wat skincare neer te leggen gezien het Glossybox publiek. Tuurlijk vind ik het leuk om te proberen en je haalt je box er ook zo mee uit maar soms is het even teveel van het merk.

 

Glossybox beautybox februari 2022

 

417 – Absolute mud butter

Het merk  417 is mij totaal nog niet bekend maar ik ben wel erg benieuwd naar deze mud butter. Je kunt deze gebruiken voor je gehele lichaam maar ik zal het eerst gaan uitproberen op mijn handen en voeten. De 30 ml verpakking heeft een verkoopwaarde van €7,80.

 

 

HelloBody- Coconut face mist

Van het merk HelloBody zijn er verschillende opties voor de Glossybox beautybox Februari 2022. Zo had je een Coco pure kaffee gezichtspeeling, een coco shine haarmasker, een coco smooth oogcrème of een coco conditioner kunnen krijgen. Zelf heb ik een Coco cool verfrissende gezichtsspray ontvangen twv €24,99. Ik wilde al graag een keer iets van het merk uitproberen. Dus ik vind dit wel erg leuk en vooral nieuw!

 

Glossybox beautybox februari 2022

Note – Creamy lipstick

Het lijkt wel alsof deze box een beetje is samengesteld met overgehouden inhoud van vorige boxen. Ook deze Note lipstick heb ik al eens gekregen en hier was ik toen niet zo heel enthousiast over. Dit heb ik ook in de product feedback doorgegeven dus het is jammer dat ze hier dan geen rekening mee houden. Waarom moet je het dan doorgeven…Gelukkig heb ik wel een nude kleurtje ontvangen van een van de zes varianten dus hier kan ik zeker wel iemand anders blij mee maken. De Note creamy lipstick heeft een verkoopwaarde van €7,90.

 

 

Welk item vind jij het leukst uit de Glossybox beautybox februari 2022?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: