Ook de Glossybox black friday edition was dit jaar weer van de partij. Vorig jaar was de box goed bevallen dus ook dit jaar ging ik er gelijk weer voor. Maar ben ik daar achteraf nog steeds zo blij mee? Kom je mee verder lezen?

 

Glossybox black friday edition

De Glossybox black friday edition ziet er van de buitenkant weer echt super uit. Ik ben dan ook altijd groot fan van de speciale boxen en bewaar deze ook altijd op mijn make-up tafel. Maar natuurlijk is ook de inhoud erg belangrijk! Kom je hieronder meelezen wat er dit jaar in de Glossybox black friday edition zat?

 

glossybox black friday edition  glossybox black friday edition glossybox black friday edition

 

Compeed – Blarenpleister

Ik heb hier echt niks over te zeggen behalve dat ik gewoon echt al compleet teleurgesteld was toen ik dit product als eerste zag. Als ik nog een keer deze Compeed blarenpleisters krijg zeg ik echt op want hier heb ik geen beautybox voor genomen! De originele verkoopwaarde ligt overigens bij €8,35.

 

glossybox black friday edition

 

Schaebens – Aktivkohle masker

Dit masker van Schaebens stond niet in het magazine, ik denk dus dat het om een sample gaat die in elke box zit. En gelukkig telt het niet als een product want ik heb het afgelopen jaar al genoeg van deze maskers gehad.

 

glossybox black friday edition

 

Luxie – small duo fibre brush dreamcatcher

Het lijkt in deze box wel een soort van restjes opvulling, dit is namelijk ook een van de vele producten uit de Glossybox black friday edition welke ik ook al in een gewone maandelijke beautybox heb ontvangen. Een echte bummer dus! Deze brush heeft overigens een losse verkoopwaarde van €16,75.

 

glossybox black friday edition

 

Plum & Poppy – Curl & Volume mascara

Hier wordt ik niet heel erg warm van omdat ik deze mascara namelijk al eerder dit jaar heb gekregen. Het liefst zie ik in elke beautybox en vooral de limited edition beautyboxen dan ook producten die ik niet eerder heb ontvangen. De originele verkoopwaarde voor deze mascara is €15,-.

 

glossybox black friday edition glossybox black friday edition

 

Elikya beauty – Highlighter rose

Ook hier wordt ik niet echt warm van, ook dit product heb ik namelijk al eerder dit jaar in een Glossybox ontvangen. De originele verkoopwaarde voor een 15 ml verpakking is €14,90.

 

glossybox black friday edition

 

Verso skincare – Hydration serum

Van een serum wordt ik eigenlijk altijd wel blij en het merk Verso skincare blijkt ook erg goed te zijn. Helaas is het wel erg prijzig want deze 10 ml verpakking kost al €30,- en de fullsize verpakking van 30 ml kost €90,-.

 

glossybox black friday edition

 

INC.redible – Jelly shot lip quencher

Dit product van INC.redible vind ik dan wel weer erg leuk omdat ik het merk nog nog niet ken maar omdat het er ook nog eens erg leuk uit ziet. De originele verkoopwaarde is €7,99.

 

glossybox black friday edition

 

Eyeko – Black magic eyeliner travel size

Ook met deze black magic eyeliner ben ik erg tevreden en deze wordt inmiddels ook al volop gebruikt! Ik zou deze zelf zeker opnieuw aanschaffen. De travel size verpakking kost €12,- en de fullsize verpakking €20,-.

 

glossybox black friday edition

 

Saint luxe – Setting spray

Het merk Saint Luxe is mij nog niet bekend maar ik vind het altijd leuk om make-up merken te leren kennen via zulke beautyboxen. De buitenverpakking ziet er heel erg leuk uit, al is het wel jammer dat de spray gelekt heeft! Ik moet de setting spray nog gaan gebruiken omdat ik niet teveel tegelijk open wil hebben dus ik kan nog geen mening geven over de kwaliteit. De originele verkoopwaarde voor 75 ml is €21,30.

 

glossybox black friday edition

 

Josephine cosmetics – Lip/power the bold matte liquid lipstick

Ook hier zit weer een Josephine cosmetics product in en dit keer een matte liquid lipstick in de kleur meet tiphaine. Het is een mooie rode kleur en de swatch is echt amazing! Ik hoop de komende tijd zeker nog meer andere producten van dit merk te leren kennen. De originele verkoopwaarde van de liquid lipstick is €25,-.

 

glossybox black friday editionglossybox black friday edition

 

Garnier SkinActive – Hyaluron shot fresh mix sheetmasker

Naar het Hyaluron serum shot sheetmasker van Garnier SkinActive was ik dan wel weer erg benieuwd. Ik heb hier toevallig laatst ook Action dupes van gekocht dus dat wordt een leuke vergelijking. Het garnier sheetmasker heeft een originele verkoopwaarde van €3,95.

 

glossybox black friday edition

 

s.Oliver – So pure woman deodorant

Ik heb nog niet eerder een deodorant gebruikt welke eruit ziet als een parfum fles. Ik vind de fles zelf ook wat groot om mee te nemen onderweg dus het is meer een product welke ik dan ook thuis zou gebruiken. Wel ben ik heel erg benieuwd hiernaar. De originele verkoopwaarde voor 75 ml is €11,75.

 

glossybox black friday edition

 

Revlon Professional – Uniqone hair treatment special edition

Naar dit product ben ik dan zelf wel weer benieuwd omdat ik graag een leave in gebruik na het wassen van mijn haar. Deze uniqone hair treatment van Revlon ken ik nog niet, dus ik ben erg benieuwd hoe deze gaat bevallen. Als mijn Garnier leave in op is (dat is bijna) ga ik hiermee beginnen. De losse verkoopwaarde voor 150 ml is €18,40.

 

glossybox black friday edition

 

Welk item vind jij het leukste uit de Glossybox black friday edition?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: