Het is weer zover de Glossybox Easter Egg 2022! Dit is een van de limited editions welke meestal ook het best gevuld is voor een super prijs. Maar hoe is dat dit jaar? Kom je gezellig meelezen?

 

Glossybox Easter Egg 2022

In elke Glossybox Easter Egg zitten dezelfde producten dus dit keer hoef ik niet te bespreken wat ik ben misgelopen. We kunnen dus gelijk doorgaan met de volledige unboxing…

 

Glossybox Easter Egg

 

The Body Shop – Camomile cleansing butter

Ik ben onwijs fan van The Body Shop en ook zeker van deze Camomile cleansing butter. Ik heb een tijdje geleden mijn fullsize verpakking opgemaakt dus deze mini ik zeker weer welkom. De mini bevat 20 ml voor €5,- en de fullsize verpakking van 90 ml kost €14,- en dit is meer dan zijn prijs waard!

 

Glossybox Easter Egg

 

Hey Honey – Mud masker

Het merk Hey Honey is mij zeker wel bekend en de maskers vind ik ook altijd erg fijn. Naar dit mud masker ben ik dan ook weer erg benieuwd! In de Easter Egg zit een verpakking van 20 ml welke een losse verkoopwaarde heeft van €26,-.

 

 

MCoBeauty cheek & lip tint – Flamingo Pink

Van het merk MCoBeauty zit er een cheek & lip tint in de kleur Flamingo Pink. Voor een mooie frisse natuurlijke glow zou je deze liquid blush achtig product kunnen gebruiken. Een verpakking van 5 ml kost €12,- en eigenlijk ben ik hier wel erg benieuwd naar.

 

Glossybox Easter Egg

 

Diego Dalla Palma – Eyebrow pencil

Het merk Diego Dalla Palma is mij zeker wel bekend maar een eyebrow pencil heb ik nog niet van het merk. Ik ben hier natuurlijk zeker wel benieuwd naar. Deze travel size verpakking heeft een losse verkoopwaarde van €10,75 en een fullsize variant kost €21,50.

 

 

Kocostar – Plump lip capsule mask

Het merk Kocostar vind ik erg fijn maar deze capsule mask kende ik nog niet. De verpakking bevat 7 capsules dus ik ga er vanuit dat dit voor 7 keer is. Ik ben hier dan ook wel erg benieuwd naar! De losse verkoopwaarde van het product is €6,95.

 

Glossybox Easter Egg

 

Christophe Robin – Hydrating melting mask

Goed opletten want dit masker is dus voor het haar en niet voor het gezicht haha. Ik gebruik graag haarmaskers dus ik ben hier wel heel erg benieuwd naar. Deze travelsize verpakking van 75 ml heeft een losse verkoopwaarde van €17,75 en een fullsize verpakking van 200 ml kost €33,15.

 

Glossybox Easter Egg

 

Artdeco – Volume mascara

Het merk Artdeco is mij ook zeker bekend en ik ben zelf erg enthousiast over deze mascara tot zover. De mascara heeft een losse verkoopwaarde van €15,95.

 

Glossybox Easter Egg

 

Banana Beauty – Rose O clock lip liner

Deze l i p liner van Banana Beauty in de kleur Rose O clock past helemaal bij de meeste van mijn lipstick kleurtjes. En ook naar dit product ben ik erg benieuwd! De losse verkoopwaarde van de lip liner is €17,99.

 

Glossybox Easter Egg

 

Glov – Mask remover

Ik gebruik vaak maskers dus een mask remover is meer dan welkom. Bovendien vind ik het merk Glov ook gewoon heel erg fijn! Dus hier ben ik heel heel erg blij mee. De losse verkoopwaarde van de mask remover is €10,45.

 

Glossybox Easter Egg

 

BubbleT – Peony & cherry blossom shower gel

Het merk BubbleT kom ik de laatste tijd steeds vaker tegen en ik begin het merk ook steeds fijner te vinden. Ik ben dan ook erg benieuwd naar hun bath bombs maar in deze easter egg zat de shower gel. De verpakking bevat 100 ml en heeft een losse verkoopwaarde van €7,-.

 

Glossybox Easter Egg

 

UltraSun – After sun tan booster

After sun gebruiken is naast een zonnebrandcrème ook altijd erg belang. Deze after sun bevat ook nog een tan booster waardoor je tintje nog extra geboost wordt. Hier ben ik wel erg benieuwd naar dus dit ga ik zeker uitproberen! De verpakking van 150 ml heeft een losse verkoopwaarde van €28,-.

 

Glossybox Easter Egg

 

Welk item vind jij het leukst uit de Glossybox Easter Egg 2022?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: