Doordat ik in de maand Augustus voornamelijk afwezig ben geweest voor een kleine blog pauze, loop ik weer iets achter met mijn beauty boxen. Vandaag de unboxing van de Glossybox juli treasure box. Kom je meelezen?

 

Glossybox juli treasure box

Helaas was de Glossybox juli echt mijn grootste bummer tot nu toe. Voordat ik de producten laat zien welke ik ontvangen heb, bekijk ik ook altijd in het magazine wat ik misgelopen ben. Allereerst de Schwarzkopf professional bc bonacure lijn, hier waren 9 verschillende producten van dus ik bespreek ze uiteraard niet alle 9 maar vooral naar de colour freeze producten was ik wel erg benieuwd geweest. Verder had ik een van de 6 deo’s kunnen ontvangen van het merk 8 x 4. Ik zag op social media heel veel comments dat iedereen deze graag wilde hebben dus ik ga deze eens zelf kopen in de winkel om te testen.

Verder had ik van het merk Alverde naturkosmetic een oogcrème kunnen ontvangen. Na mijn mindere ervaringen met het merk (bevat onwijs veel alcohol) ben ik hier zeker geen fan meer van en mis ik hier dus ook niet veel aan. Wat ik dan wel weer jammer vind is dat ik de ampullen van het merk Arcaya heb gemist in de aloha editie. Van het merk Mudmasky heb ik het serum infused oogmasker misgelopen, maar deze heb ik al eens getest via de Jouwbox dus dat vind ik eigenlijk wel prima. En als laatste van het merk Yves Rocher heb ik een pure algue 3 in 1 marines make up remover jelly misgelopen. Ook deze had ik wel erg graag willen uitproberen.

 

Glossybox juli

 

Bellapierre cosmetics ultra glow highlighting en bronzing palette

Als eerste het ultra glow palette van Bellapierre Cosmetics. Dit is een van de drie producten welke iedereen in deze Glossybox editie ontvangen heeft. Ik ben zelf nog niet bekend met het merk maar een highlighter is altijd wel welkom. Het palette is vrij klein dus lekker compact voor onderweg en bevat naast een highlighter ook een bronzer. Welke mij het meeste aanspreekt zijn de bovenste twee highlighters en de onderste bronzer. De swatches zien er ook gelijk vrij goed uit maar dat mag ook eigenlijk wel want het mini palette kost namelijk €34,-

 

Glossybox juli Glossybox juli

 

Aurikah aura body fragrance mist tropique

Het tweede product wat ook iedereen ontvangen heeft is de body fragrance mist van Aurikah in de Tropique variant. Ik gebruik zelf weinig body mists omdat ik het naast een parfum dan al snel te heftig vind worden. Maar voor het onderweg bijwerken is een body mist wel weer een stuk fijner dan je dure parfum mee te nemen. De body mist is alcoholvrij, is vegan en dierproefvrij! Een verpakking van 50 ml kost €23,-

 

Glossybox juli

 

Grace & Stella Dr.pedicure foot peeling mask

Het derde product wat iedereen ontvangen heeft is een foot peeling masker van het merk Grace & Stella. Het merk heb ik al vaker gezien in de Glossybox en heeft altijd wel fijne producten. Het foot masker heb ik toevallig al bij mijn vader gebruikt. De voeten begonnen de dagen na het gebruik erg te vervellen. Wat een goed teken is want dit zijn afgestorven huidcellen. Dit kan ook wel 10 dagen duren voordat alles eraf is. Wat dat betreft doet het product dus ook zeker wel wat het beloofd en zou ik het zeker aanraden regelmatig te gebruiken. De losse verkoopwaarde is €16,50.

 

Glossybox juli

 

Schwarzkopf professional blond me shampoo

Met de volgende twee producten was ik een stuk minder blij. Want 1 het zijn net tester formaatjes van maar 50 ml (shampoos) en de maskers zelfs maar 30 ml. Maar ik heb geen blond haar en heb dit ook niet in mijn profiel aangegeven. Dus dit is een absolute mismatch eerste klas. Verder heb ik er eigenlijk ook weinig over te vertellen. De losse verkoopwaarde zou overigens liggen bij €4,60.

 

Glossybox juli

 

Schwarzkopf professional blond me masker

Ook over het masker heb ik weinig te vertellen omdat ik er niks aan heb. Ik heb beide producten inmiddels ook al weggegeven. Een masker is zeker wel iets wat ik fijn vind om te gebruiken, en ook zeker leuk vind om in mijn box te krijgen. Maar een cool blondes masker met mijn donkere haren zal weinig voor mij gaan betekenen. De losse verkoopwaarde van deze 30 ml verpakking zou bij €6,40 liggen.

 

Glossybox juli

 

Wat vind jij het leukste product uit de Glossybox Juli treasure box?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: