Ik moest even flink aan de bak om ervoor te zorgen dat ik mijn Glossybox Mei, Glossybox Juni en Lookfantastic beautybox Mei & Juni deze maand online zou krijgen. Ik liep namelijk iets achter en unbox deze liever altijd zo snel mogelijk na binnenkomst. Het thema van de maand juni is Poolside Paradise, kom je meelezen?

 

Glossybox Juni

Net zoals de vorige keer bekijk ik ook bij de Glossybox Juni welke producten ik ben misgelopen en of ik hier blij mee ben of juist baal. Het eerste product is van Garnier SkinActive het hyaluron shot sheetmasker twv €3,95. In principe ben ik hier best wel benieuwd naar maar ik heb nog zoveel maskers liggen dat ik er niet echt van baal. Het merk Ultrasun heb ik in de Mei box voor het eerst leren kennen omdat er een lipbalm met SPF30 van inzat. In de Juni box zit een gezicht crème erin met SPF 30 twv €24,- dit is een product welke ik wel graag had willen proberen. En ook dit keer ben ik helaas weer een product van Neutrogena misgelopen namelijk een hydro boost aqua gel twv €9,99. Ik gebruik graag hydro producten dus hier baal ik wel echt enorm van.

Van het merk Sunozon had er een zonnecrème met LSF 50 in kunnen zitten van 50 ml twv €3,99. Dit product mis ik niet zo heel erg want ik heb nog heel veel zonnebrand liggen van Hawaiian Tropic en Australian Gold. En als laatste had er van het merk De Bruyère een after sun gel met aloë vera in kunnen zitten twv €19,-. Hier geld ook hetzelfde voor als bij de Sunozon.

 

Glossybox juniGlossybox juni

 

Florena fermented skincare 24h hydrating mask

Met het merk Florena ben ik nog niet bekend maar de verpakking trekt mij wel aan. Het masker zorgt ervoor dat de huid een heerlijke vochtigheidsbehandeling krijgt en een vermoeide uitstraling tegengaat. Met Isabelle die de laatste tijd elke ochtend om 5 uur komt kan ik dit zeker wel even gebruiken. De losse verkoopwaarde van het sheetmasker is €3,99.

 

Glossybox juni

 

Lavozon

Van het merk Lavozon zit er een sensitive zonnespray in met LSF 50. Ik heb momenteel al een hoop open producten maar deze ga ik wel zeker bewaren om daarna uit te proberen. Factor 50 vind ik eigenlijk altijd een mooie factor om mee te beginnen en ook om op de warmste tijdstippen te gebruiken. De losse verkoopwaarde van een 200 ml verpakking is maar €4,95.

 

Glossybox juni

 

Plum & Poppy mascara

Van het merk Plum & Poppy zit er een Curl & Volume mascara in en uiteraard waterproof voor de pooldagen. Ondanks dat ik graag nieuwe producten probeer kom ik inmiddels een beetje om in de nieuwe mascara’s via Glossybox. Ik had dan liever een ander product hiervoor willen zien. De losse verkoopwaarde van de mascara is €15,-

 

Glossybox juni Glossybox juni

 

KNDR Beauty PH changing lip oil

De PH colour changing lip oil van het merk KNDR beauty vind ik wel erg leuk. Allereerst is de verpakking echt supermooi vooral die van de lip oil zelf. Maar ik vind een transparante oil ook erg mooi om te gebruiken bij een basis make-up look. De kleur werd op mijn pols swatch trouwens lichtroze ik ben erg benieuwd wat deze op mijn lipswatch gaat doen. De losse verkoopwaarde van de lip oil is €14,50.

 

Glossybox juni Glossybox juniGlossybox juni

 

Rituals Cosmetics The Ritual of mehr mousse to oil

Van Rituals Cosmetics konden er twee verschillende producten in de Glossybox Juni zitten. Namelijk deze mousse to oil of een foaming shower gel. Met beide was ik erg blij geweest maar de foaming shower gel ken ik al dus deze mousse to oil vind ik net iets leuker. De losse verkoopwaarde van een 150 ml verpakking is €12,50.

 

Glossybox juniGlossybox juni

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: