Vandaag is dan de Glossybox maart 2022 aan de beurt en nu ben ik ook weer een beetje up to date. Op de April Glossybox wacht ik ook nog dus zodra ik deze binnen heb ga ik deze ook gelijk weer unboxen voor mijn blog zodat ik het bij kan houden. Kom je weer gezellig meelezen?

 

Glossybox maart 2022

Voor nu eerst even bekijken wat ik in de Glossybox maart 2022 ben ”misgelopen”. Als eerste is dat het highlighting & bronzing palette van Ultra glow twv €34,-. Dit product heb ik al eens in een andere Glossybox gehad dus dit vind ik zeker niet erg. Ook in deze beautybox had weer een haarspray van het merk Pure97 in kunnen zitten twv €3,95 en ook deze keer blijf ik er weer bij dat ik liever een crème gebruik. Van hetzelfde merk Pure97 had ook een hittebescherming lotion in kunnen zitten twv €3,95. Hier was ik dan wel weer benieuwd naar geweest.

Van het merk Got2b had een bye bye babyhaar mascara in kunnen zitten twv €5,99. Hier was ik wel erg benieuwd naar geweest omdat ik zelf uiteraard ook wat babyhaartjes heb welke soms moeilijk te stylen zijn. Van het merk Kocostar ben ik de princess eye patches twv €2,95 misgelopen deze heb ik al eens uitgeprobeerd dus dit vind ik niet heel erg. Van het merk Nivea ben ik een droogshampoo twv €2,49 misgelopen. Ik gebruik zelf nooit een droogshampoo dus dit vind ik ook niet erg.

 

Glossybox maart 2022

 

Sand & Sky – Australian emu apple masker

Een van de drie producten welke iedereen heeft ontvangen is het Australian emu apple masker twv €14,30. Ik ben zelf erg gek op maskers en deze ken ik nog niet. Dus dit product vind ik wel erg leuk.

 

Glossybox maart 2022

 

Lottie London – Arch rival brow artist pencil

Sinds ik besties ben geworden met brow soap gebruik ik eigenlijk bijna nooit meer een brow pencil. Maar naar deze van Lottie London twv €7,75 ben ik dan wel weer erg benieuwd. Gelukkig heb ik de brown variant gekregen en niet de dark brown want deze was voor mij echt too much geweest.

 

Glossybox maart 2022

 

Vegan by happy skin- Essence toner

Ook deze Essence toner is een van de drie producten uit de Glossybox maart 2022 welke iedereen heeft ontvangen. Ik gebruik zelf steeds vaker een toner dus naar deze van Vegan by happy skin twv €42,- ben ik ook wel erg benieuwd.

 

Glossybox maart 2022

 

Basic Skin – Face mask brush

De laatste tijd zitten er weer steeds vaker brushes in de beautyboxen en hier ben ik altijd wat minder enthousiast over. Een face mask brush is altijd wel erg handig als je zo graag maskers al mij gebruikt. Deze variant van Basic skin heeft een losse verkoopwaarde van €11,95.

 

Glossybox maart 2022

 

Kocostar – Hand moisture pack

Het merk Kocostar is mij zeker wel bekend en de meeste producten vind ik ook wel erg fijn. Dit keer heb ik een hand moisture pack wat een handmasker is met handschoenen. Blijkbaar erg belangrijk ook voor deze tijd kun je nog steeds je telefoon met de touch functie bedienen haha. Ik heb het product al eens uitgeprobeerd en was er toen erg tevreden over. Het masker heeft een losse verkoopwaarde van €3,95.

 

Glossybox maart 2022

 

Dunatura – Tages pack

De sample van deze maand is een dag verpakking met de nodige vitamines. Ik weet niet zo heel erg wat ik hiervan vind omdat dit voor vele echt heel verschillend kan zijn. Zo heb ik zelf een vitamine D tekort wat ik dus dagelijks gebruik maar verder heb ik eigenlijk niks nodig. Ik weet ook niet of deze sample echt bij het publiek van Glossybox (meestal jongere leeftijd) past.

 

Glossybox maart 2022

 

Welk item vind jij het leukst uit de Glossybox maart 2022?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: