Het is een beetje laat want de Glossybox Juni is ook al binnen en de Glossybox Juli komt er ook alweer aan. De Glossybox Mei box heeft het thema Let the sun shine en dit keer is de box ook weer speciaal op het thema aangepast. Ik vond de inhoud helaas wel erg tegenvallen. Kom je meelezen waarom?

 

Glossybox Mei

De Glossybox Mei bevat dit keer 7 producten, maar voordat ik deze laat zien vertel ik ook altijd even wat ik had kunnen krijgen. Van het merk 4711 Acqua Colonia had er een geurtje in kunnen zitten van 50 ml twv €22,50. Ik heb op het moment nog een hoop luchtjes liggen dus ondanks dat ik hier wel benieuwd naar was wil ik eerst een hoop opmaken. Van het merk Sans Soucis had er een Baden-Baden thermal spray in kunnen zitten van 50 ml twv €3,50. Ik ken dit product al en ondanks dat ik deze erg fijn vind, vind ik het leuker om nieuwe dingen te ontdekken.

Van het merk Dove had er een douchegel in kunnen zitten met een van de twee nieuwe geuren eucalyptus of ginger twv €3,49. Deze wil ik nog wel graag uitproberen dus die had ik wel graag willen hebben. Van het merk Neutrogena ben ik zeker wel fan geworden sinds de eye gel pads welke ik geprobeerd heb. Deze glow boost dagcrème had ik dan ook zeker wel willen proberen. Van het merk Handz had er een hydrating hand cleaner inzitten, het lijkt net een beetje alsof dit sinds de corona normaal is om bijna elke keer in de box te gooien. Ik heb er nu al 3 dus ik mis hier zeker niks aan.

 

Glossybox mei Glossybox mei

 

Minetan Rapid recovery after sun gel

Met het merk Minetan ben ik zeker wel bekend maar deze after sun gel kende ik nog niet. Allereerst vind ik de verpakking echt supergaaf en lekker zomers. Ik ben zeker wel benieuwd naar dit product. De losse verkoopwaarde van de 50 ml verpakking is €14,95 en een fullsize verpakking van 177 ml kost €32,95.

 

Glossybox mei

 

Kueshi lemon shower gel

Van het merk Kueshi (voor mij nog onbekend) zat er een lemon shower gel in. Een heerlijke geur welke zeker wel bij de zomer past en mee af te sluiten na een heerlijke zondag. Een verpakking van 200 ml kost €6,50.

 

Glossybox mei

 

Melusine paris hair protection elixir

Met het merk Melusine paris ben ik ook nog niet bekend maar een haarbescherming tijdens de sterke UV dagen in de zomer ben ik zeker wel benieuwd naar. Het is een soort olie welke een LSF van 20 bevat en een UVB bescherming. Je brengt het vrij eenvoudig aan door een paar druppels in het droge haar te verdelen. Het product vind ik zelf best wel prijzig voor 30 ml betaal je €18,-. Dat zou mij persoonlijk wel tegenhouden om het opnieuw te kopen.

 

Glossybox mei

 

Ciate London definer Liner

Het eerste wat ik dacht was oh weer een liner maar gelukkig is het dit keer een liner waar het kleurtje wat aparter is en nog niet iets van in mijn stash heb (vergeleken met een normale zwarte of witte die weleens in de box zitten). Op het eerste blik is de swatch erg mooi, gemakkelijk en goed gepigmenteerd. Ik ben hier dus zeker wel benieuwd naar. De losse verkoopwaarde is €17,50.

 

Glossybox meiGlossybox mei

 

SaferSUN UV warn sticker

Ik was niet zo heel erg enthousiast toen ik deze stickers zag omdat ik hier niet zo van ben. Tot nu toe ben ik nog nooit heftig verbrand omdat ik mezelf geregeld goed insmeer met goede producten. Ik zou dus nooit zo snel zulke stickers kopen en ik was alleen nog maar meer teleurgesteld toen ik zag dat de verpakking maar TWEE stickers bevat in plaats van het originele product met 16 stickers. Ik snap niet zo goed waarom ze dit gedaan hebben. De prijs van 2 stuks is namelijk maar ca €1,70 waard en de normale fullsize verpakking €13,90. Ten opzichte van andere producten die er niet inzitten en die verkoopwaarde is dit echt heel erg laag!

 

Glossybox mei

 

Compeed blarenpleisters

Nog meer teleurgesteld was ik toen ik weer deze sport blarenpleisters in mijn Glossybox had. Het is net alsof ze producten die ze overhouden van andere boxen gewoon even opnieuw in een andere box smijten. Ik heb bijna nooit blaren dus ik gebruik dit ook nooit, en dan is het al helemaal jammer dat ik er nu 2 van heb liggen. De losse verkoopwaarde van de pleisters (5 stuks) is €8,95.

 

Glossybox mei

 

Ultrasun lip protection SPF30

Het laatste product valt dan nog gelukkig wel mee en kan altijd wel handig zijn. Het is een lipbalm met een SPF 30 twv €6,50. Dit is zeker wel een product wat ik altijd in de zomer extra gebruik maar dan meestal van een ander merk, want met het merk Ultrasun ben ik nog niet bekend. Ondanks dat er wel een aantal leuke producten in de Glossybox Mei zitten vind ik het toch altijd jammer als er 2 of meer zo tegenvallen. Toch ga ik genieten van de producten waar ik wel benieuwd naar ben.

 

Glossybox mei

 

Naar welk product ben je het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: