De Glossybox September had deze maand het thema Pure Relaxation. Hierbij denk ik dan aan producten om te ontspannen zoals een masker, een serum of misschien wel iets voor in bad en een geurkaars. Maar eigenlijk vind ik de meeste producten niet helemaal bij het thema lezen. Kom je toch gezellig meelezen?

 

Glossybox September Pure Relaxation

De Glossybox September kwam deze maand weer in de klassieke roze box, deze bewaar ik zelf niet meer maar de special designs meestal nog wel! Voordat ik altijd laat zien wat er in mijn box zat, bespreek ik ook altijd even wat ik ben misgelopen. Dit kan ik altijd terugvinden in het Glossybox Magazine. Het eerste product is de Bilou handschaum sunny hands twv €3,95. Het merk Bilou vind ik zelf altijd wel erg fijn, maar een handschuim had ik vorige maand ook al in de box. Deze zou dus alleen maar op de voorraad stapel belanden. Het tweede product is een van de twee varianten bodylotion van Vasenol twv €3,99. Ook dit product had weer op de voorraad stapel beland omdat ik momenteel de body butters van The Body Shop continue gebruik.

Van het merk Sebamed had er vervolgens een Deo balsam twv €2,95 in kunnen zitten. Hier was ik dan zelf wel weer benieuwd naar geweest en wellicht dat ik deze ook nog wel zelf ga aanschaffen. Van het merk Urtekram had er uit de Wild Lemongrass een moisturizing day cream twv €9,99 in kunnen zitten. De Wild Lemongrass lijn van Urtekram heb ik zelf al getest en ik ben ook zeker fan van het merk. De dagcreme had ik toevallig nog niet getest dus deze had ik eigenlijk wel graag willen hebben. Van het merk Dove had er een body love handcrème twv €1,99 in kunnen zitten. Hoewel handcrèmes zeker weer nodig zijn met het koudere weer heb ik hier nog onwijs veel van. Al met al heb ik het gevoel dit keer dus niet echt iets bijzonders gemist te hebben op de dagcreme van Urtekram na.

 

Glossybox september Glossybox september

 

Mentadent White now detox tandpasta

Het eerste product welke ik heb ontvangen uit de Glossybox September is de Mentadent white now detox tandpasta. Ik weet niet helemaal hoe ik dit in het thema kan plaatsen en hoewel ik ook graag de tandpasta producten van Mentadent gebruik ben ik niet zo fan van whitening producten. Toch ga ik de tandpasta wel even uitproberen! De losse verkoopwaarde van de tandpasta is €2,99 voor 75 ml (fullsize verpakking).

 

Glossybox septemberGlossybox september

 

Mudmasky serum infused eye mask

Het Mudmasky serum infused eye mask is een van de drie producten welke iedereen in deze Glossybox heeft ontvangen! Ik heb deze al eens vanuit de Jouwbox gekregen en ook al eerder in de Glossybox. Ik zie het liefst nieuwe producten erin, al past dit product dan wel weer bij het thema. Het eye masker heeft een losse verkoopwaarde van €49,- voor 30 ml.

 

Glossybox september

 

Skin & Co Roma truffle therapy whipped cleansing cream

Ook deze whipped cleansing cream vind ik wel bij het thema passen al vind ik jammer dat het zo een kleine sample verpakking is. De verpakking van 20 ml zou een verkoopwaarde hebben van €4,- al heb ik altijd het idee dat het samples zijn die je zo bij de Douglas krijgt na een aankoop. Een fullsize verpakking van 150 ml heeft een losse verkoopwaarde van €25,-. Het merk kende ik nog niet maar ik ben zeker wel benieuwd naar meer hiervan.

 

Glossybox september

 

Luvos hydro masker

In elke Glossybox zit ook altijd een sample, soms een tampon (haha) maar vaak een masker. Dit keer zit het Hydro masker van Luvos erin.

 

Glossybox september

 

Kryolan eyebrow forming gel

Het merk Kryolan ken ik eigenlijk van de theater make up of ook wel de grime make up. Ik kocht vroeger weleens wat van het merk zoals huidlijm ed bij de kostuumwinkel voor bijv halloween. Ik wist eigenlijk niet dat dit merk ook een make up lijn heeft en zelfs oogschaduw palettes heeft! Eigenlijk ben ik vroeger altijd wel tevreden geweest dus naar de eyebrow forming gel ben ik zeker wel benieuwd. Ook al vind ik het product eigenlijk niet helemaal bij het thema passen. De verpakking bevat 7 ml en heeft een losse verkoopwaarde van €12,30. Dit is overigens ook een van de drie producten welke in elke Glossybox september zit!

 

Glossybox september

 

Babor Hydra plus ampullen

De Babor Hydra plus ampullen passen wat mij betreft zeker wel bij het pure relaxation thema en met ampullen ben ik eigenlijk altijd wel blij! Dit is overigens het laatste product welke ik in mijn Glossybox had en een van de drie producten welke ook in elke Glossybox zit. Het set bevat 7 ampullen en een ampullenbreker. De losse verkoopwaarde ligt bij €19,90 per set. Het thema van Oktober is de Magical masquerade Editie waar ik erg benieuwd naar ben!

 

Glossybox september Glossybox september Glossybox september

 

Naar wel product uit de Glossybox September ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: