Ik ben in Juli lid geworden van de Oostenrijkse Glossybox voor 12 maanden. Kort daarna kwam deze summer bag welke limited edition was uit welke ik na mijn eerste box gelijk kon bestellen als Glossy lid. Helaas ging er wat mis met de Juli box welke niet op voorraad bleek te zijn maar gelukkig kreeg ik deze bag wel snel binnen!

 

Glossybox summer bag

Toen ik in Juli lid was geworden van Glossybox AT kwam toevallig ook de limited edition summer bag uit. Deze summer bag was alleen voor abonnees te bestellen en kostte €35,-. Wat mij vooral had overgehaald was de Benefit mascara en de L.O.V blush. Voor de rest was het meeste eigenlijk een verassing wat erin zou zitten. Kijk je mee?

 

glossyboxglossybox glossyboxglossybox

 

Mayy lipstick colour Tulip

Het merk Mayy was mij ook niet bekend maar na wat googlen blijkt het op Mayybeauty te gaan (vooralsnog niet bekend bij mij). Ik vind de lipstick en het kleurtje wel erg mooi. Met het kleurtje ben ik ook erg tevreden en is mooi voor dagelijks te gebruiken.

 

glossybox glossybox

 

Buah reiselust

Voor mij is het meeste uit de box allemaal vrij nieuw want met het merk Buah was ik ook nog niet bekend. Ik heb het even opgezocht maar het is een soort Muesli2go maar dan met allemaal gedroogde vruchten. Ik heb dit zakje uit de Glossybox summer bag met wat yoghurt gemengd wat een heerlijke combinatie bleek te zijn. Ondanks dat dit vaak gezondere opties zijn en ook erg gemakkelijk vind ik het altijd wel erg prijzig. Ondanks dat ik dan ook interesse zou hebben weet ik niet of ik het opnieuw zou kopen.

 

glossybox

 

Original source juicy mango shower gel

Original source was dan wel weer een bekend merk. De verpakking bevat 50 ml en is handig om mee te nemen op vakantie of natuurlijk gewoon voor thuis. Het geurtje is heerlijk fris en lekker zomers dus mocht je niet op vakantie gaan geeft het wel zeker een vakantie gevoel.

 

glossybox

 

Mudmasky morning boost masker

Mudmasky is bij mij natuurlijk een bekend merk geworden vanuit de Jouwbox. Het morning boost masker heeft ook in een van de eerste boxen gezeten en is toen ook al erg bevallen. Mocht je ook zo van maskertjes houden als mij zou ik het merk Mudmasky zeker eens aanbevelen om te proberen.

 

glossybox

 

La roche posay posthelios after sun

La roche posay is bij mij ook een zeer bekend merk toen ik nog in de apotheek werkte. Deze after sun heb ik dan toevallig nog nooit gebruikt dus hier ben ik zeker wel benieuwd naar. Kun je vaak niet tegen producten dan is La Roche echt een super goed merk voor jou!

 

glossybox

 

Note skin perfecting primer

Het merk Note ken ik ook nog niet maar ik heb eerdaags wel een nieuw primer nodig. Eerdaags op instagram zal ik nog een poll maken of jullie hier een aparte review van willen lezen.

 

glossybox

 

Cetaphil sun to go spf 50+

Cetaphil is een erg fijn merk wat ik laatst toevallig ook voor Isabelle heb gebruikt. Deze handige to go verpakking heb ik nu standaard in mijn tas mee.

 

glossybox

 

Wellmaxx procollagen beauty shot

Ik gebruik bijna nooit producten zoals beauty shotjes maar na wat dingen te hebben gelezen over Wellmaxx ben ik zeker wel benieuwd naar deze procollagen beauty shot. Op instagram zal ik eerdaags nog een poll maken of jullie een aparte review willen lezen.

 

glossybox

 

Note BB cream tester

Van hetzelfde merk heb ik hierboven al een primer. Ik vind dit weinig toegevoegde waarde hebben aan een summer bag omdat je dit soort gratis testers overal kunt krijgen.

 

glossybox

 

Wella dry me droogschampoo

Wella is een van mijn favoriete merken en nu ben ik een van de weinige vrouwen welke echt geen droogshampoo in huis heb. Nu ik deze van Wella heb ga ik toch maar eens uitproberen.

 

glossybox

 

Tweezerman mini tweezer

Hier was ik echt super blij mee! Naast dat Tweezerman een onwijs good merk is had ik ook wel een nieuw pincet nodig. En super fijn er zit een afsluitbare tube bij om je pincet netjes in te bewaren.

 

glossybox

 

Benefit bad gal bang! mascara

Van Benefit was het een verassing of je de brow primer of de mascara zou krijgen. Wat was ik blij dat ik de mascara had gekregen want deze wilde ik onwijs graag proberen. Ik denk dat ik hier nog wel een aparte review van ga maken op mijn blog.

 

glossybox glossybox

 

L.O.V blushment blurring blush N10 Be The Game Changer

De L.O.V blush gebruik ik sinds ik de summer bag binnen heb bijna standaard bij elke look. De kleur N10 past perfect bij mijn huid geeft een mooie frisse glow en ziet er ook echt super mooi uit. Ook is de blush goed op te bouwen mocht je meer willen.

 

glossybox glossybox

 

Welk item vind jij het leukst uit de Glossybox summer bag?

6 Reacties

  1. Dat is nog eens een goedgevulde bag mooie inhoud ook!

    En die BB tester.. ben ik met je eens, voegt niet echt iets toe ofzo

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: