De Glossybox summer bag is een jaarlijkse limited edition box. Deze kun je als Glossybox member eerder aanschaffen en €10,- goedkoper dan niet members. Ik heb de summer bag vorig jaar ook aangeschaft en besloot er dit jaar ook weer voor te gaan. Dit keer bevat de bag maar liefst 11! producten, kom je meelezen?

 

NYX Professional Make-up soft matte lip cream of soft matte metallic lip cream

Het eerste product uit de Glossybox summer bag welke ik laat zien is van NYX. Ik denk dat we eigenlijk allemaal wel met dit merk bekend zijn en zelf heb ik ook een aantal producten hiervan in mijn stash. Je kon bij dit product een van de twee verschillende varianten ontvangen of de soft matte lip cream of de soft matte metallic lip cream. Ik ben persoonlijk meer van de matte kleurtjes maar met dit soort dingen lijk ik altijd wel pech te hebben door precies het andere te krijgen of niet draagbare kleuren. Echter ben ik over deze eigenlijk wel redelijk tevreden, de kleur is wat donker voor mijn lichte huidskleur maar voor de herfst zal deze kleur zeker wel mooi met een look te combineren zijn. De losse verkoopwaarde van het product is €6,85.

 

Glossybox summer bagGlossybox summer bag 

 

The Balm cosmetics petal to the metal mini smart

Het tweede product is een mini oogschaduw van het merk The Balm. Ik ken het merk wel en ik heb er ook weleens producten vanuit een box voor getest. Maar ik heb eigenlijk nog nooit zelf iets van het merk gekocht. De oogschaduw is erg creamy en bevat een metallic shimmer. De swatch zelf ziet er erg mooi uit en ik ga deze zeker wel met een look uitproberen. Maar ik heb persoonlijk weinig met losse oogschaduw en deze raken vaak ten onder van mijn palettes. De mini heeft een losse verkoopwaarde van €3,50.

 

Glossybox summer bagGlossybox summer bag 

 

St.Tropez self tan puritz vitamins bronzing body mist

Het merk St.Tropez heb ik al vaker in boxen terug gezien en de producten vind ik soms ook wel interessant maar meestal erg prijzig. Deze self tan body mist van 35 heeft een losse verkoopwaarde van €7,95. Dit vind ik dan nog wel redelijk meevallen als het product goed zou werken. Hier heb ik eerlijk gezegd nog niet echt de tijd voor gehad en kom ik graag nog op terug!

 

Glossybox summer bag

 

Love me green anti-aging night face cream

Een anti-aging cream is altijd wel fijn en in een tube is ook nog eens hygiënischer dan in een potje, maar een 15ml verpakking is natuurlijk wel snel leeg. De nachtcrème bevat onder andere Gatuline wat erom bekend zou zijn als de bio botox. Deze mini verpakking heeft een losse verkoopwaarde van €9,95 wat best prijzig is. De crème zelf is wel erg fijn dus ik ga zeker wel eens rondkijken wat andere verpakkingen en producten van het merk kosten.

 

Glossybox summer bag

 

Six voetketting

Het merk Six is mij zeker nog wel bekend maar voor zover ik weet zijn de meeste winkels hiervan in Nederland toen weggegaan (tenminste in Haarlem wel). Van het merk heb ik daarna eigenlijk nooit meer iets gezien of gehoord tot het nu in deze limited edition zat. Het gaat om een voetketting twv €4,95 wat een leuk prijsje is voor een simpele en schattige voetketting. Van alle sieraden is dit toch wel echt wat ik het minst tot eigenlijk helemaal niet gebruik. Dus ik denk dat ik deze ga weggeven.

 

Glossybox summer bag

 

Michalsky Berlin sunshine woman

Naar de Michalsky Berlin parfum was ik zeker wel bekend, ik ken hem dan vooral van Germany´s next top model waar ik dan ook altijd de reclame zie van zijn merk. Het merk ziet er op het eerste oog best prijzig uit en ik zou ook eigenlijk verwachten dat zo een flesje rond de 30 euro zou kosten. Maar de losse verkoopwaarde voor 25 ml is €12,95 wat echt een hele mooie prijs is.

 

Glossybox summer bagGlossybox summer bag

 

Nip + Fab vitamin C fix scrub

Ik ben gek op producten met Vitamine C erin en een scrub is eigenlijk altijd wel welkom. Het zorgt ervoor dat de afgestorven huidcellen verwijderd worden en het heeft een verhelderend effect. Je heb maar een hoeveelheid nodig ter grootte van een hazelnoot. Je kunt dus vrij lang doen met deze tube van 75 ml. De losse verkoopwaarde van het product is €14,90.

 

Glossybox summer bag

 

Eyeko London beach waterproof mascara

Met het merk Eyeko London ben ik nog niet bekend maar een waterproof mascara is altijd wel welkom in de zomer. De mascara bevat onder andere kokosnootolie en 12 vruchtenextracten. Deze zorgen ervoor dat de wimpers gelijk verzorgt worden en een mooie volle blik aan de ogen geeft. In deze box zat een mini van 4 ml welke een losse verkoopwaarde van €11,50 heeft. Het fullsize product van 8 ml heeft een losse verkoopwaarde van €22,-

 

Glossybox summer bagGlossybox summer bag

 

Monu professional skincare illuminating primer met SPF 15

Een primer breng ik altijd aan voordat ik met mijn make-up begin. Mocht je verder geen product met een SPF gebruiken zou ik zeker aanraden om het gehele jaar door een primer met SPF te gebruiken ook als je make-up gaat dragen. Vroeger was ik hier zelf ook niet zo streng mee, maar tegenwoordig probeer ik zelf wel echt elke dag op te letten. Deze primer bevat onder andere Hyaluronzuur en vitamine E. De losse verkoopwaarde van een 50 ml verpakking is €37,50.

 

Glossybox summer bag

 

Saint luxe beauty eyebrow gel

Een eyebrow gel heb ik eigenlijk voor de Glossybox nog nooit aangeschaft, maar ik heb er nu een aantal getest inmiddels en moet wel echt zeggen dat ik het erg fijn vind. Al wint de brow soap het toch net iets meer van de brow gel. Wat ik een absoluut voordeel aan de brow gel vind is dat het een stuk gemakkelijker en sneller werkt. Bij een brow soap moet je eerst je spoolie nat maken om de soap te activeren en dan pas te kunnen aanbrengen. Voor onderweg is deze gel dus zeker wel aan te raden! De losse verkoopwaarde voor een verpakking van 5,8 ml is €13,-

 

Glossybox summer bagGlossybox summer bag 

 

Muti purifying gel cleanser

Een schone huid is het hele jaar wel belangrijk maar in de zomer toch net nog wat belangrijker voor mij omdat ik dan bijna geen make-up gebruik. De Muti purifying gel cleanser bevat een e peptide complex welke afgestorven huidcellen, talg en make-up resten grondig verwijderd. Je kunt het product s morgens en s avonds gebruiken. Wat ik jammer vind is dat het een soort tester formaat is van 5 ml met een verkoopwaarde van €3,90. De normale verpakking van 200 ml heeft een losse verkoopwaarde van €29,50.

 

Glossybox summer bag

 

The Glossybox Summer Bag

Dan wilde ik ook nog wat aandacht geven aan de Glossybox Summer Bag zelf want deze ziet er ook weer super leuk uit! Ideaal om eigenlijk mee te nemen naar het strand met wat essentials. Maar uiteraard ook gewoon erg mooi als make-up bag.

 

Glossybox summer bagGlossybox summer bag

 

Welk product vind jij het leukst uit deze Glossybox summer bag?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: