Vorig jaar kocht ik ook al de speciale limited edition van Glossybox x Babor. En ook dit jaar was ik er gelukkig weer op tijd bij. Babor is altijd een merk wat mij wel aanspreekt en op deze manier kan ik altijd een aantal producten goedkoop verkrijgen. Kom je gezellig meelezen?

 

Babor Ampullen Hyaluronic Acid

De inhoud van de Glossybox x Babor 2022 is voor iedereen hetzelfde. Alleen als Glossybox member kun je de box voor €10 goedkoper aanschaffen. Het eerste item uit de box zijn deze heerlijke ampullen. In de box zit een setje van 3 ampullen en een fullsize verpakking van 7 ampullen heeft een losse verkoopwaarde van €39,90. Dit product zal ook zeker wel als eerste op zijn omdat ik gek ben op ampullen.

 

Glossybox x Babor

 

Awakening Eye Cream

Een Eye Cream vind ik altijd erg fijn om te gebruiken net zoals eye gel pad maskers. Ik ben echt heel erg benieuwd hoe deze van Babor gaat bevallen tov de merken die ik altijd aanschaf. Een 15ml verpakking kost €29,90.

 

 

SPA shaping hand cream

Een handcreme is altijd erg fijn en nu ben ik vooral weleens benieuwd of ik tov budget merken hier verschil in ga merken. De handcrème kost voor een 100 ml verpakking €14,90.

 

Glossybox x Babor

 

HSR Lifting anti-wrinkle cream

Deze crème is een echte life safer bij fijne lijntjes en/of rimpels. Je brengt de crème zowel ’s ochtends als ’s avonds aan. Ik schrok wel even van de prijs van een 50 ml verpakking kost maar liefst €96,90.

 

Glossybox x Babor

 

Babor Clay multi cleanser

Naar deze fullsize verpakking van de Clay multi cleanser ben ik erg benieuwd. Je kunt het gebruiken als dagelijkse reiniging maar je kunt het ook gebruiken als masker en dan 10 minuten laten intrekken. De losse verkoopwaarde voor een 50 ml verpakking is €19,90.

 

Glossybox x Babor

 

Renewal Overnight Mask

Met een masker ben ik altijd wel erg blij. Het Renewal overnight masker breng je een tot twee maal per week ’s avonds voor het slapen gaan aan. Wacht wel even 10 minuten tot het wat ingetrokken is zodat het masker ook echt werkt en niet half over je kussen ligt. Een verpakking van 75 ml kost € 29,90.

 

 

Welk item uit de Glossybox x Babor spreekt jouw het meest aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: