We weten allemaal wel hoe belangrijk het is om je gezicht ’s morgens en ’s avonds te reinigen. Er zijn genoeg middeltjes voor om je hierbij allemaal te helpen, maar hoe fijn is het nu als je ook voldoende hebt aan een GLOV handschoen en gewoon water…

 

GLOV hydro demaquillage

GLOV is een washand speciaal om je gezicht mee te reinigen. Het enige wat je hierbij nodig hebt is water, hoe gemakkelijk is dat! Ik heb al eens de reinigingspads van Faceez geprobeerd, hier was ik erg tevreden over. Ik had ook eigenlijk nooit gedacht dat alleen water genoeg was om je make- up te kunnen verwijderen. Toch zijn die pads erg fijn en ook nog eens meermalig te gebruiken omdat je de pads kunt wassen. Nu kwam ik de GLOV tegen bij de DM en was ik hier natuurlijk ook erg benieuwd naar.

 

GLOV

 

Hoe gebruik je de GLOV?

  • Je maakt de GLOV handschoen nat
  • Hierna kun je de handschoen gebruiken om je make-up te verwijderen
  • Wanneer je klaar bent kun je de handschoen met een milde zeep reinigen
  • En laat de handschoen drogen voor het volgende gebruik

 

GLOV

 

Wat zijn de voordelen van een GLOV t.o.v make-up removers?

  • Je hebt alleen je handschoen en water nodig (ook erg handig voor onderweg)
  • De handschoen gaat ca 2 maanden mee (kosten wegwerp pads, make-up remover of make-up doekjes)
  • Geen waslijst aan ingrediënten (bijv alcohol, parfum)

 

GLOV

 

Hieronder laat ik het resultaat van de GLOV zien.

Op de vierde foto met het masker op laat ik zien hoe schoon het handschoen weer wordt door het te reinigen met een milde zeep na het gebruik. Ik vind de handschoen erg fijn in het gebruik, vooral omdat er alleen water nodig was. Voor deze make-up look had ik nog achteraf nog wel een oogmake-up reiniger nodig voor wat lijmresten van de nepwimpers. Ik gebruik nepwimpers eigenlijk alleen voor make-up looks dus voor dagelijks gebruik van ”normale” make-up zou de GLOV zeker voldoende zijn!

 

 

Ik heb de handschoen bij de DM drogerie (Duitsland) gekocht voor €5,95 mocht je hier nu nooit komen zag ik de handschoen ook bij oa bol.com (maar hier betaal je natuurlijk wel het dubbele)

1 Reactie

  1. Dit klinkt interessant en ik vind het fijn dat je het langer kunt gebruiken. Ik vind het altijd zo’n verspilling als je van die make-up doekjes altijd weg moet gooien. Die gebruik ik ook niet meer, want ik ben me steeds meer met milieu bezig etc.

    Bettie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: