Glow my Mind met Essence! De nieuwe producten van Essence liggen in de schappen en zijn adembenemend! De collectie bestaat uit een glow roller, baked highlighter palette, highlighter brush, crystal sponge set en crystal glow drops. Ik mocht alvast de het baked highlighter palette en de brush uitproberen.

 

Baked highlighter palette

Glow my mind met Essence! Het nieuwe baked highlighter palette van Essence. Met deze highlighters zeg jij vaarwel tegen de doffe winterhuid en glow jij het nieuwe jaar goed tegemoet. De highlighters hebben een baked structuur en er zitten drie verschillende tinten in. Het palette N01 here we glow again is exclusief (net als de rest van deze collectie) bij de Etos te koop voor €8,99. Uit deze glow collectie wil ik zelf nog graag de glow roller en het crystal sponge set uitproberen. Mocht ik deze nog kunnen vinden komt hier zeker een review van online!

 

Glow my mindGlow my mind Glow my mindGlow my mind

 

Swatches

De eerste foto is met flitser gemaakt en de tweede foto is zonder flitser gemaakt. De baked highlighter zijn onwijs goed gepigmenteerd en ook allemaal erg mooi. De kleuren zijn wel wat goudachtig voor mijn lichte huidskleur dus ik moet uitkijken dat ik niet teveel ervan gebruik.

 

 

Make-up look

Bij onderstaande make-up look heb ik de middelste highlighter gebruikt. Ik vind de highlighter mooi en subtiel maar toch goed gepigmenteerd. Op mijn instagram zullen meer make-up looks met het palette komen!

 

 

Highlighter brush

De highlighter brush is de beauty tool om jouw highlighter aan te brengen. De brush is geschikt voor de wangen, het voorhoofd en de neusbrug. Eigenlijk alle plekken waar je de highlighter wil aanbrengen dus. De highlighter heeft korte haren waardoor er gemakkelijk geblend kan worden en geeft jouw glow een echte finish. De adviesprijs voor de highlighter brush N01 they see me glowing is €3,59

 

 

Wat vind jij van het nieuwe highlighter palette en brush?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: