Ik gebruik de laatste tijd voor diverse make-up looks ook graag de click on nails van Essence. Het werkt snel en gemakkelijk maar ze zijn er net zo snel weer vanaf. Daarom wilde ik graag eens budget nails proberen die met een lijm werken. Daarom kocht ik drie setjes bij de Action! Kom je gezellig meelezen?

 

Glue on Nails

Ik kocht dus drie verschillende Glue on Nails de eerste daarvan zijn almond shape nails met een heerlijke glossy rainbow kleurtje. In de verpakking zitten 24 nagels en nagellijm. Je kunt dus eigenlijk meerdere keren met dit setje doen en een verloren nagel ook weer aanbrengen met een eigenlijk reserve nagel. Ik heb het Glossy Rainbow setje gekocht omdat ik graag kleurrijke make-up looks maak. En ik denk dat deze nagels daar echt geweldig bij zouden zijn….

 

Glue on Nails Glue on Nails

 

Candy Twist

Het tweede setje wat ik kocht is van het merk Fashion nails. Dit setje is in de kleur Candy Twist en bevat ook 24 nagels en nagellijm. Ik heb dit setje meegenomen omdat ik graag pastel kleuren zoals deze mint groen en roze uit het setje gebruik.

 

Glue on Nails Glue on Nails

 

Marshmallow stripes

Ook het setje in de variant Marshmallow stripes is van het merk Fashion Nails. Het setje bevat ook weer 24 nagels en een nagellijm. Volgens mij was welke variant €0,99 wat echt een super goed prijsje is voor de nagels ook al zou je ze maar 2 keer kunnen dragen. Maar hoe bevallen de Glue on Nails?

 

Glue on Nails Glue on Nails

 

Welke style spreekt jou het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: