Over de Golden Hour Glossybox van September ben ik wat verdeeld. Met twee producten ben ik erg blij de rest vind ik een beetje mwah! Kom je gezellig meelezen?

 

Golden Hour Glossybox September

Voordat ik bekijk wat ik in mijn Golden Hour Glossybox ontvangen heb vertel ik ook altijd wat ik ben misgelopen ben. Als eerste is dat een 3 delige set van de Invisi bobble slim hair rings. Ik gebruik wel graag Bobble producten maar ik had hier laatst al een andere variant van in mijn box. Van het merk Alverde ben ik een foundation misgelopen. Omdat dit merk mij niet zo heel erg trekt vind ik dit ook niet zo heel erg.

Van het merk Pure97 ben ik een van de twee crème oils misgelopen. Laatst met mijn Glossybox haul (5 boxen voor 20 euro) heb ik al twee Pure97 producten ontvangen. Dus ook dit vind ik niet erg. Van het merk Bilou ben ik een Cherry pops lipolie misgelopen en omdat ik al genoeg lip producten heb vind ik dit ook niet heel erg. Deze maand heb ik dus niet echt producten waarvan ik baal deze te hebben misgelopen…

 

Golden HourGolden Hour

 

Kiehl’s creamy eye treatment with avocado

Een van de drie producten welke iedereen heeft ontvangen is de Kiehl’s creamy eye treatment met avocado. Ik moet zeggen dat ik een beetje teleurgesteld ben in de sample formaat van maar 7 ml. Wel ben ik erg enthousiast  om het product te gaan testen. De losse verkoopwaarde zou €15,75 zijn en een fullsize verpakking van 14 ml kost €31,50.

 

Golden Hour

 

Bubble T – Body lotion coconut

Het merk Bubble T begint bij mij steeds meer te groeien als een van mijn favoriete merken. Ik vind het dan ook super leuk daarvan weer een product te zien en dan ook nog een van mijn favoriete geuren Coconut. In de box zat een fullsize verpakking van 100 ml welke een losse verkoopwaarde heeft van €7,-.

 

Golden Hour

 

Realher – Power wear bronzer – bronzed beauty

Het derde product wat iedereen heeft mogen ontvangen is de bronzer  (2,5 gram). De verpakking is erg handig als travelsize en de kleur is gelukkig niet te donker voor mijn lichte huidtype. De losse verkoopwaarde van de bronzer is €27,70.

 

 

Balance me – BHA exfoliating concentraat

Ik ben niet zo heel erg fan van het merk Balance me. Maar ik gebruik zulke producten eigenlijk ook niet omdat ik geen last heb van onzuiverheden en mee eters. Ook vind ik de sample size producten nooit zo interessant. In deze glossbox zat een 30 ml verpakking met een losse verkoopwaarde van €8,40. Een fullsize verpakking van 180 ml kost €32,60.

 

 

Elizabeth Arden – White Tea Eau de Parfum

Ik weet niet hoeveel Elizabeth Arden parfums ik inmiddels al verzameld heb via de Glossybox. Ondanks dat ik de geur erg lekker vind zou het niet zo vaak van mij in een box hoeven te zitten. De verpakking van 10 ml (handig als travel size parfum) heeft een losse verkoopwaarde van €9,50. Een fullsize verpakking van 30 ml heeft een losse verkoopwaarde van €27,50.

 

Golden Hour

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: