De Good Luck Charm collectie van Essence kwam vorig jaar rond oud & nieuw oud. Volgens mij is de collectie niet in Nederland uitgekomen. De producten waren weer onwijs goedkoop dus ik wilde ze toch even laten zien. Lees je mee verder?

 

Good luck charm for strength

Het eerste product uit de Good luck charm collectie is een face & body highlighter for strength. De highlighter heet N01 Glitter shower for superpower. Ik vind het wel echt super leuk bedacht en de swatch in de winkel was ook wel redelijk mooi. Helaas was de swatch thuis op een of andere manier een stuk minder gepigmenteerd. De highlighter geeft geen superpower glans maar een subtiele glans. Voor mij is deze highlighter echt niet genoeg maar het is wel leuk bedacht.

 

Good Luck CharmGood Luck Charm Good Luck Charm

 

Good luck charm for joy

Als tweede kocht ik de sparkly lipgloss for joy. Ik koop echt bijna nooit een lipgloss maar deze leek mij ook wel fijn voor dagelijks gebruik. De lipgloss heeft een licht roze glans wat je op de pols swatch en de eerste twee lip swatches kan zien. Op de derde lipswatch heb ik de lipgloss over een liquid lipstick heen gebruikt wat eigenlijk ook heel erg mooi was. Deze blijf ik zeker wel zelf doorgebruiken.

 

Good Luck CharmGood Luck Charm Good Luck Charm

 

Good luck charm for well being

Als laatste de ph reacting lip glow. Hier was ik vooral wel erg benieuwd naar. Op mijn pols swatch is eigenlijk heel weinig ervan te zien behalve een lichte roze glow. Maar op de eerste foto zie je mijn lippen geheel zonder iets erop. Op de tweede foto zie je de lip glow alleen op mijn onderlip, en het verschil is wel echt heel duidelijk te zien met mijn bovenlip. En als laatste op de derde foto heb ik de lip glow geheel op. Ik vind het effect wel heel erg leuk gedaan is en ik blijf het product ook zelf wel gebruiken. Toch denk ik dat deze collectie niet helemaal op mijn doelgroep gericht is maar meer naar jongeren en niet persee iets in de MUA richting doen. Maar ik vind de collectie wel weer erg leuk bedacht.

 

Good Luck CharmGood Luck Charm Good Luck Charm

 

Wat vind jij van deze collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: