Van de Kneipp Goodbye stress collectie was ik al bekend met de douchegel, thee en badolie. Maar nu is de collectie uitgebreid met een handcrème en bodylotion. Twee producten waar ik ook gek op ben! Lees je mee?

 

Goodbye stress handcrème

De goodbye stress collectie klinkt als muziek in de oren, want soms heb ik echt even een stressvol momentje nodig. Wat is stress nou precies? Stress is een fysiologische reactie op een spannende gebeurtenis. Stress kan een negatief effect hebben op de gezondheid. En om te voorkomen dat het je blijft beklemmen kun je bepaalde producten en oefeningen gebruiken om stress te verminderen. De verfrissende geuren van etherische rozemarijn en watermunt als deze Kneipp collectie kunnen erbij bijdragen om jouw stress energie om te zetten in positieve energie. Watermunt is namelijk zeer verfrissend wat voor een hogere energielevel zorgt. En rozemarijn stimuleert het geheugen en de concentratie. Hierdoor krijgt je mind een boost en verminderd het de stress.

De handcrème is een fijn product om meermaals per dag te gebruiken tegen droge handen. Maar ik vind het zelf ook erg prettig om te gebruiken zodat mijn handen lekker ruiken. De handcrème heeft een advies verkoopprijs van €6,49 voor 75 ml.

 

Goodbye stressGoodbye stress

 

Goodbye stress bodylotion

Omdat ik de Goodbye stress badolie zelf al eens heb gekocht kon ik mooi ritueeltje maken met de body lotion. Na een heerlijk warm ontspannend bad smeer ik mij altijd van top tot teen in met de body lotion. Zoals gewend zijn deze producten van Kneipp zonder conserveringsmiddelen, zonder paraffine, zonder siliconen, zonder minerale oliën. En natuurlijk zijn de producten ook dierproefvrij en vegan! De body lotion heeft een advies verkoopprijs van €9,49 voor 200 ml.

Wist jij al dat dierproefvrij niet alleen te maken heeft met het eindproduct of deze op dieren worden getest maar ook de gebruikte ingrediënten?

 

Goodbye stressGoodbye stress

 

Wat is jouw favoriete Kneipp lijn?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

13 Reacties

  1. Ik ken de producten van Kneipp eigenlijk niet. Maar ik was de afgelopen tijd in Zwitserland en daar hebben ze overal Kneipp paden waarbij je door koude baden loopt met verschillende structuren. Een bijzondere ervaring.

  2. Ziet er goed uit! Ik gebruik dit merk niet ondanks dat hef wel fijn is, ik gebruik altijd rituals

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: