Beauty,  Hair,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare

Goodiebox december 2021 full unboxing

Wie kent het nog? Bij de allereerste Goodiebox lancering was ik aanwezig in Amsterdam! Inmiddels is het merk enorm uitgebreid en ook in Oostenrijk te bestellen. Met de black friday aanbieding besloot ik om er weer eens een uit te proberen. Kom je gezellig meelezen?

 

Goodiebox lancering

Voordat ik de inhoud van mijn Goodiebox december laat zien: Mocht je benieuwd zijn naar het begin van Goodiebox in Nederland kun je op mijn blog nog het allereerste event van de Goodiebox lancering teruglezen. Het event was in Amsterdam met een heerlijk Deens ontbijt (n.a.v. de oorsprong van Goodiebox). Hierbij mochten we ook allemaal onze eerste box zelf vullen, super leuk!

 

 

Ecooking multi balm

De multi balm van het merk Ecooking is zeker een van de producten welke mij overgehaald heeft om deze Goodiebox december aan te schaffen. Het merk Ecooking vind ik persoonlijk erg fijn om te gebruiken en deze multi balm had ik nog niet eerder uitgeprobeerd. De originele verkoopwaarde voor de 50 ml verpakking is ca €15,50. Dit is dus al meer dan wat ik voor de hele box betaald heb met de black friday aanbieding!

 

Goodiebox december

 

Luxliss argan oil & marula hair serum

Het volgende product kreeg je alleen wanneer het je eerste Goodiebox was. Het gaat om een hair serum van het merk Luxliss (mij nog onbekend). Op internet heb ik echter wel goede reviews ervan gevonden en dat een paar druppels zelfs al genoeg zijn. Ik ben er dus zeker wel benieuwd naar! Elke maand is dit overigens een ander product maar deze kreeg je bij de Goodiebox december.

 

Goodiebox december

 

Benefit cosmetics bad gal bang! mascara

Het tweede product welke mij overhaalde was de bad gal bang! mascara van Benefit cosmetics. Ik heb toevallig net mijn fullsize variant van deze mascara weggegooid omdat deze op was. De mascara zelf is best prijzig bijna €30,- voor een fullsize dus dat er nu een mini in de Goodiebox zat met een waarde van ca €13,95 was echt top!

 

Goodiebox december

 

Pixi shea butter lip balm

Ook het merk Pixi vind ik altijd erg fijn om te gebruiken, en een lip balm is eigenlijk altijd wel welkom in deze koudere periode. De lip balm bevat onder andere vitamine E en shea butter en heeft een losse verkoopwaarde van ca €10,50.

 

Goodiebox december

 

Jorgobe refreshing scrub mask

Het ontdekken van nieuwe merken of nieuwe producten via een beautybox zoals goodiebox is natuurlijk altijd fijn. Dit geldt ook voor het volgende merk Jorgobe en het scrub mask. Het is daarbij eigenlijk ook nog eens een 2 in 1 product wat zowel als scrub alleen gebruikt kan worden maar ook als een masker gebruikt kan worden. De verpakking is fullsize (100 ml) en heeft een originele verkoopwaarde van ca €26,90.

 

Goodiebox december Goodiebox december

 

Nire beauty plush powder brush

Ik ben zelf best kieskeurig met mijn kwasten, het liefste gebruik ik die van Morphe. Maar eigenlijk wil ik dolgraag eens die van Zoeva uitproberen. Echter zat er in deze box een van Nire beauty, ook dit merk was mij nog niet bekend. De Plush powder brush ziet er echter wel heel erg leuk uit en past ook zeker bij de feestdagen. De kwast heeft een originele verkoopwaarde van ca €16,-.

 

Goodiebox december Goodiebox december

 

Starskin lip masker

Het merk Starskin is mij dan zeker wel weer bekend, en zulke prijzige merken in een beautybox te vinden is altijd erg leuk. In dit geval zit er een plumping & hydrating lip masker in met een originele verkoopwaarde van ca €9,99.

 

Goodiebox december

 

Manna Kadar body butter

Het merk Manna Kadar komt mij ergens wel bekend voor, maar ik heb er zelf nog geen producten van in huis. Een body butter is echter altijd wel welkom dus hier ben ik dan ook wel erg blij mee. De verpakking bevat 180 gram en heeft een originele verkoopwaarde van ca €11,-.

 

Goodiebox december

 

Welk item vind jij het leukst uit de Goodiebox December?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: