Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Shoppen,  Skincare

Green me on-the-go maskers Kiko Milano

Ik heb al regelmatig een Kiko Milano review geschreven, maar dit was voornamelijk over hun make-up producten. Nu heb ik laatst ook een aantal skincare producten bij Kiko aangeschaft, waaronder het green me on-the-go mask setje.

 

Green me on-the-go masks

Het green me setje bestaat uit drie verschillende sachets met elk 6ml inhoud. Het pink clay masker heeft een verzachtend effect, het blue clay masker een mattiferend effect en het yellow clay mask een brightening effect. Je kunt de maskers los van mekaar gebruiken maar je kunt de maskers ook gebruiken om te multi masken. Zo kun je het pink clay masker aanbrengen op de wangen en het voorhoofd, het blue clay masker op de t zone en het yellow clay masker voor onder de ogen en op de kin.

 

94%  natural raw material ingrediënten

 

green me green me green me

 

Hoe gebruik je de maskers?

De maskers moeten worden aangebracht op een schone (gereinigde huid). Hierna kun je de maskers minimaal 10 tot maximaal 15 minuten laten intrekken. Je kunt de maskers verwijderen met lauwwarm water. Zoals ik hierboven al vertelde kun je de maskers gebruiken om te multi-masken of gewoon als 3 aparte maskers. Ik heb ervoor gekozen om met de maskers te multi-masken.

 

 

Het masker setje is online te koop bij Kiko Milano of in een van hun winkels (bijvoorbeeld Schiphol airport, Amsterdam) voor €2,45

Lees je graag masker reviews? Bekijk dan ook zeker mijn blog over de Primark PS… maskers van vorige week.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: