GRL PWR palette van Queen Tarzi

Van het vorige Queen Tarzi palette (Royal palette) was ik al erg fan. Ik vond het dan ook super toen er een nieuw palette uitkwam. Maar evenaart het ook het vorige palette? Lees dan mee verder…

GRL PWR palette

Het nieuwe palette staat in het teken van GRL PWR oftewel Girl Power!! Ik ben het hier helemaal mee eens en sta hier graag voor. Het palette bevat 12 pan oogschaduw in zowel een matte als een shimmer finish. De namen van de oogschaduw pans bevatten allemaal positieve en motiverende woorden zoals Girl Boss en Goal Digger. Het voordeel tov dit palette is dat het een stuk compacter is en gemakkelijker mee te nemen is. Verder ziet het palette er erg lief en zacht uit, iets wat ik ook altijd vind van het merk Queen Tarzi. Het palette bevat ook allemaal kleuren welke gemakkelijk zijn voor het dagelijkse gebruik.

 

GRL PWRGRL PWRGRL PWRGRL PWR GRL PWRGRL PWR

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren No limits, Girl boss, U got this en Feminism. De tweede rij swatches bevat de kleuren Independent, U R enough, Be you en Boss babe. De derde en laatste rij swatches bevat de kleuren Fearless, Game changer, Goal digger en Equality. Eigenlijk ben ik over bijna alle swatches wel tevreden. De enige kleur waar ik echt niks mee gedaan kreeg is de zwarte kleur. Deze zit in de tweede rij swatches als derde kleur en heet Be You. Hier kreeg ik amper wat pigment af en verschilt ook erg in kwaliteit tov alle andere swatches uit dit palette. Nu gebruik ik zelf niet zo snel zwart maar het is wel zonde!

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look twijfelde ik heel erg om de groene kleuren te gebruiken. Maar ik wilde mijn eerste twee looks toch vrij basic houden en de groene kleuren bewaren voor als ik wat extremers wil gaan uitproberen. Ik heb voor mijn eerste look de kleuren Equality (matte), Fearless (matte), Game Changer (shimmer) en Independent (shimmer) gebruikt. Voor mijn tweede look heb ik de kleuren Goal Digger (matte), U got this (matte), Equality (matte), Fearless (matte) en Independent (shimmer) gebruikt. De kleuren waren allemaal erg gemakkelijk te gebruiken goed in het pigment en gemakkelijk te blenden. Met beide lookjes ben ik ca 5 minuten bezig geweest (zonder de basis).

 

 

Wat vind jij van het nieuwe Queen Tarzi GRL PWR palette?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.