Dit is het allereerste palette wat ik heb gekocht van makeup obsession. Het palette is in samenwerking met Grwrady die ik wel al volgde op instagram. Het palette spreekt mij erg aan vanwege de mooie felle kleuren welke je zowel kunt gebruiken voor een herfstlook, lentelook, zomerse look maar ook een winterse look met bijvoorbeeld de ijzige zilver en blauwe kleuren.

 

Grwrady daydream palette

Het Grwrady daydream palette bevat 16 kleuren met zowel een matte als een shimmer finish afwerking. Er zitten een hoop verschillende kleuren in roze/paarze, groene, gele, blauwe. De kleur welke mij op het eerste blik gelijk aantrekt is de zilveren shimmer raindance. Het palette is cruelty free en ook vegan!

 

GrwradyGrwrady

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren dream chaser, vermillion, story teller en kew. De tweede rij swatches bevat de kleuren raindance, lily, avalon en love spell. De derde rij swatches bevat de kleuren pixie, happy tears, nymph en maxim. De vierde en laatste rij swatches bevat de kleuren snow white, yellow rose, bumblebee en hitch hiker. De kleuren per swatch rij zijn ook erg mooi met mekaar te combineren dus dit ga ik eerdaags ook nog eens uitproberen. Mocht je nou benieuwd zijn naar meerdere looks met een palette? Op mijn instagram post ik vaak meerdere looks!

 

Grwrady Grwrady

 

Make-up look

Voor deze look heb ik de kleuren hitch hiker, bumblebee, yellow rose en raindance gebruikt. De look is natuurlijk wel erg fel om voor zo dagelijks te gebruiken maar je kunt het altijd wat minder intensief maken door bijvoorbeeld op de onderkant geen oogschaduw te doen.

 

 

Naast het daydream palette is er ook nog een dark oogschaduw palette en een moonlight/sunlight highlighter palette. Ik heb zelf alleen het daydream palette gehaald bij Boozyshop voor €10,95

 

Wat vind jij van het daydream palette? Heb jij ook iets uit deze collectie gekocht?

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: