Ik probeer de laatste tijd weer aan minimaal 5 blogs per week te komen maar soms is dat best lastig wanneer je nog thuis bent met een actief dochtertje van 6 maanden. Geregeld kruip ik over de speelmat mee tussen het typen door of probeer ik wat foto’s te maken wanneer Isabelle slaapt. Een tijdje geleden vroeg ik op instagram of er interesse was in een review over deze haarmaskers van de Action waarop 86% ja heeft gestemd.

 

Sheet hair masker moisture & care

Het eerste haarmasker ziet er eigenlijk uit om op te eten met al die lekkere donuts erop. Aangezien ik laatst al mijn portie donuts heb gegeten tijdens het fotograferen van de nieuwe Revolution donuts (coming up soon) heb ik het dit keer maar gelaten. (Wat is het trouwens fijn dat er nu ook Dunkin Donuts bij de Jumbo zijn right).

Het haarmasker is geschikt voor droog haar en zorgt ervoor het het haar weer zacht en verzorgd wordt. Dit door onder andere de kokos olie, jojoba olie, keratine en q10 in het masker. Je gebruikt het masker door het aan te brengen op handdoekdroog haar en het masker daarna vast te zetten op je hoofd met de sticker. Je kunt het masker welke in het doek zit zachtjes in je haar inmasseren en na 10-15 minuten weer verwijderen.

Ik vond dit masker niet alleen het leukst eruit zien maar ook nog het fijnst van deze twee maskers.

 

haarmaskers haarmaskers

 

Sheet hair masker oil & care

Het tweede masker is geschikt voor beschadigd haar. Nu heb ik op zich niet heel erg beschadigd haar en gaat het meer om mijn puntjes. Toch wilde ik het masker proberen. Daarnaast is de argan olie in het masker ook gewoon onwijs lekker en goed voor het haar. Het masker geeft het haar weer een goede verzorging door divers oliën, vitamine E en shea butter. Het masker kan eigenlijk precies gebruikt worden zoals hierboven omschrijven, wat eigenlijk vrij simpel en fijn werkt.

Dit masker leek eigenlijk weinig zichtbaars en voelbaar voor mijn haar te doen zoals het eerste masker. Ik had eigenlijk hierna nog mijn eigen haarmasker nodig zodat mijn haar niet te veel als stro was. Van deze twee maskers zou ik het eerste moisture en care dus zeker opnieuw kopen maar de oil & care niet. Nu ben ik natuurlijk weer zo slim geweest om te vergeten wat deze haarmaskers kosten maar volgens mij was het rond de €1,50 (als ik eerdaags bij de Action ben en de haarmaskers zie zal ik de prijs nog even aanpassen).

 

haarmaskers haarmaskers

 

Voor welk haarmasker zou jij gaan?

Niet alleen fan van haarmaskers, maar ook van gezichtsmaskers? Lees dan ook deze korean masker review van de Action terug!

5 Reacties

  1. De argan olie in het masker is inderdaad ook onwijs goed voor het haar. Probeer 1/2 x per week een pure argan olie masker aan te brengen. Vergeet het niet na 3/4 uur weer uit te wassen. 😉

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: