In Januari ging hier (Oostenrijk) de Action weer open. Ik ben er toen gelijk heen geweest, en heb toen ook weer 5 nieuwe maskers kunnen scoren. Hiervan zijn er 3 voor het gezicht en 2 voor het haar. Ik ben weer erg benieuwd, hopelijk jij ook. Lees je mee verder?

 

Snail essence face sheetmasker

Voordat ik de hair mask caps review, heb ik nog 3 andere maskers bij de Action meegenomen welke ik eerst even wil laten zien. Ik heb ooit bij de Action eens een snail masker en snail serum gekocht, maar deze is ergens bedolven geraakt onder mijn stash. Toevallig had ik het serum laatst al weggegooid omdat deze er niet meer goed uit zag (de helft uit het potje was verdampt). Het masker was nog helemaal niet geopend, dus daar ga ik vanuit dat die nog gewoon goed is. Dit snail essence sheet masker leek mij dus wel interessant omdat je er veel over hoort hoe goed het zou zijn voor de huid. Het masker bevat onder andere slakkenslijmfiltraat en is geschikt voor de normale huid. Achteraf vond ik vooral dat mijn huid gehydrateerd was en lekker zacht was. Voor die €0,59 zou ik dit masker zeker vaker willen gebruiken, plus het design is echt super cute!

 

 

Gorilla love sheetmasker

Het Gorilla love sheetmasker bevat onder andere komkommer extracten. Het masker zou een hydraterend effect hebben, maar ook de elasticiteit van de huid verbeteren. Het masker is geschikt voor elke huidtype. Nu heb ik gelukkig het mazzel dat ik vrij veel producten en ingrediënten kan hebben. Mocht je toch een gevoelige huid hebben en twijfelen kun je ook eerst wat van het ‘serum’ uit het zakje testen op de huid.

 

 

Croc style sheetmasker

Het Croc style masker bevat onder andere perilla leaf extracten en zou ervoor zorgen dat de poriën gereinigd worden en vuil van de huid verwijderd. Mijn dochter vond het design er in ieder geval super leuk uitzien. Het masker is geschikt voor elke huidtype. Ik had met het gebruik van dit masker toevallig een puist en ondanks dat het er niet persee in staat was deze hierna wel erg zacht/mild geworden. Wat mij betreft is dit zeker wel een fijn masker.

 

 

Moisture & Care hair masker – Sweet coconut

Het Sweet Coconut masker is de eerste van de twee hair mask caps welke ik uitprobeerde want cocos. Ik moet eerlijk zeggen dat ik blij ben dat de caps overduidelijk verbeterd zijn met de vorige. Bij deze caps bleef ook eindelijk het tape eens plakken en kon ik het masker goed in laten werken voor een volledige 20 minuten. Na het uitspoelen was mijn haar echt heerlijk zacht en gemakkelijk doorkambaar. Ik zou deze zeker vaker kopen.

 

Hair mask capsHair mask caps

 

Oil & Care hair masker – White flower

De tweede hair mask caps variant met white flower is meer geschikt voor beschadigd haar, en zou de haar een oil & care behandeling geven. Ik heb zelf niet persee beschadigd haar, maar gewoon normaal haar. Maar ik wilde het verschil wel graag in deze twee maskers weten. Uiteindelijk was het dit masker waar ik eigenlijk helemaal geen verschil van gemerkt heb helaas. Ik zou deze variant dan ook niet opnieuw aanschaffen helaas.

 

Hair mask capsHair mask caps

 

Welk masker spreekt jouw het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: