De meeste producten van Gliss Kur bevallen mij altijd erg goed. Deze hair repair weekly therapy producten had ik echter dus nog nooit uitgeprobeerd. Omdat ik dacht dat het maskers waren gingen ze gelijk mee. Maar het blijken niet helemaal maskers te zijn. Lees je mee?

 

Gliss Kur hair repair – Bio-tech restore

Ik was erg blij dat er ook een Gliss Kur hair repair variant beschikbaar was van de Bio-tech restore lijn. Dit is namelijk een van mijn favoriete Gliss Kur haarlijnen. Het bevat onder andere Phyto-stamcellencomplexen en rozenwater welke het haar regeneren. Het zorgt ervoor dat de haren vanaf de wortels tot de puntjes een intensieve verzorging krijgen. Waarom ik hierboven vertelde dat ik het niet echt maskers vind? Het bevat een soort korrelige scrub substantie en ik vind dat het ook voornamelijk fijn werkt voor de scalp dan dat het werkt voor de rest van het haar. Hier gebruik ik liever dan de gewone haarmaskers van Gliss Kur voor. Wel zou ik de producten opnieuw kopen omdat mijn haar niet vet werd van deze treatments en van andere maskers wel.

 

hair repair

 

Gliss Kur hair repair – Supreme length

De Gliss kur supreme length is speciaal voor lang haar over de schouders. Het zorgt ervoor dat de haarschubben weer mooi glad en glanzend zijn. De Biotine complex en Pioenroos zorgen ervoor dat beschadigde haarlengtes herstelt worden.

Hoe gebruik je de hair repairs? Je gebruikt het wekelijks voor of na je shampoo. Ik heb de voorkeur om het voor de shampoo te gebruiken zelf en ik maak mijn haar eerst goed nat met lauwwarm water en breng hierna de helft van de weekly therapy aan. Ik masseer het daarna als wijze goed in en wat extra op de plekjes waar ik wat last heb van psoriasis. Voornamelijk bij deze groene variant leek dit iets te helpen en toevallig is dat ook de lijn van Gliss Kur waar ik altijd zo tevreden over was. Een tube is genoeg voor 2 maal gebruik, de tube is goed afsluitbaar om te bewaren tot de volgende week.

 

hair repair

 

Gliss Kur hair repair – Ultimate repair

De hair treatment ultimate repair zorgt ervoor dat sterk beschadigd en droog haar weer veranderd wordt in glad en glanzend haar. Het bevat onder andere vloeibare Keratine en zwarte parels welke samen de haarstructuur repareren. De Gliss Kur hair repair weekly therapy producten zijn er momenteel in 3 varianten. Bij de Kruidvat kosten deze €3,99 per stuk maar vaak is er ook een aanbieding waar het 2e Gliss Kur product €1,- kost of zelfs 1 plus 1. Ik heb de producten zelf eens gekocht met een 3 voor €6,- aanbieding wat natuurlijk helemaal top is.

 

hair repair

 

Naar welke van deze drie zou jouw voorkeur uitgaan?

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: