Het merk Australian Bodycare  is mij halverwege vorig jaar ongeveer op het oog gekomen. Maar inmiddels zie ik het overal, en dan ben ik erg blij om want de producten zijn vegan, bevatten geen parfum, geen siliconen en geen ammoniak. Bovendien zou het helpen tegen een jeukende hoofdhuid dus ik probeer ze maar al te graag uit. Lees je mee?

 

Scalp serum treatment masker

Ik begin het Hair set van Australian bodycare met het scalp serum treatment masker. Je zou verwachten dat je het masker als laatste moet gebruiken maar het is eigenlijk stap 1 in deze 3 stappen routine. Je masseert het scalp serum op de hoofdhuid en laat het voor minimaal 30 minuten inwerken. Maar je kunt er ook voor kiezen om het langer te laten intrekken bijvoorbeeld de gehele nacht. Je was het nog niet uit, dit doe je in combinatie met het gebruik van de Hair clean shampoo (zie hieronder).

 

De producten uit het hair care set zijn zowel los te koop voor ca €9,95 per stuk en het serum €14,95. Maar in het set kosten alledrie de producten maar €29,95. Je vind deze onder andere bij de drogisten zoals de Kruidvat en in mijn geval de DM.

 

Hair setHair set

 

Hair clean shampoo

De Hair clean shampoo is de tweede stap uit het hair set. Je masseert de shampoo in nat haar en laat het even 1 minuut inwerken voordat je het uitspoelt.

 

De Australian Bodycare hair care producten bevat tea tree oil welke helpt tegen roos maar ook tegen een jeukende of droge hoofdhuid. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geven de hoofdhuid weer de nodige vocht in plaats van het haar uit te drogen.

 

Hair setHair set

 

Hair care conditioner

De laatste stap van het hair care set is de conditioner. Je brengt dit direct na de shampoo aan, en laat het voor 2 minuten inwerken. Hierna spoel je het grondig uit.  Er wordt aangeraden de producten 1 tot 3 keer per week te gebruiken. Ik was mijn haar zelf maar 1 keer in de week op een vaste dag. En dat blijf ik uiteraard ook gewoon doen met dit set.

 

Hair setHair set

 

Welke producten gebruik jij momenteel voor jouw haar?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: